Libnet.ro
UNICEF

16:30

De ce a devenit o rusine sa fii roman. Documentar britanic: Cei mai urati din Europa

Antena3 Antena3,
De ce a devenit o rusine sa fii roman. Documentar britanic: Cei mai urati din Europa

In lume a devenit aproape o rusine sa fii roman - cel putin asta reiese dintr-un documentar al postului Sky1, prezentat miercuri, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Documentarul arata cum multi. continuă pe Antena3

Cei mai buni elevi informaticieni ai tarii vin la Buzau pentru Olimpiada de Tehnologia Informatiei

Cei mai buni elevi pasionati de informatica din tara vin joi la Buzau, unde va avea loc Olimpiada Nationala de Tehnologia Informatiei. La competitia scolara programata in perioada 14-17 mai la competitie sunt asteptati peste 200 de elevi si insotitorii lor, din 41 de judete ale tarii.

INTERVIU Cum ii caracterizeaza pe antreprenorii romani Neil Patel, unul dintre cei mai buni specialisti de marketing online din lume

Antreprenorii romani sunt surprinzatori si dibaci deoarece gasesc mereu modalitati de a face lucrurile mai rapid, mai ieftin si mai eficient, a spus intr-un interviu pentru HotNews. ro, Neil Patel, unul dintre cei mai buni specialisti de online marketing pe plan mondial. Prezent la gala industriei de e-commerce GPeC, Patel a povestit cum era viata fara bani, in copilarie si a admis sincer ca si-a dorit sa ajunga putred de bogat.

Enache Jiru, pe punctul de a-l inlocui pe Radu Ghetea la conducerea executiva a CEC Bank. Portretul unuia dintre cei mai longevivi bancheri ai Romaniei

Enache Jiru, in prezent secretar de stat la Finante a fost nominalizat de actinarul principal al CEC Bank- Ministerul Finantelor Publice MFP) - sa preia postul actualului executiv , Radu Gratian Ghetea. Jiru urmeaza sa obtina avizul BNR pentru a intra deveni oficial functia de Director general - Presedinte al Consiliului de Administratie. Ghetea, unul dintre cei mai longevivi bancheri locali 44 de ani de cariera), va ramane presedintele Consiliului de Administratie al CEC Bank. Ghetea, considerat un apropiat al Guvernatorului BNR Mugur Isarescu, a rezistat mai multor tentative de inlocuire atat de la CEC Bank, cat si din functia de sef al Asociatiei Romane a Bancilor.

Fantoma unuia dintre cei mai mari pictori bantuie lumea artei. Ce capodopera a stabilit un nou record

O capodopera cubista, semnata de legendarul pictor Pablo Picasso in anul 1955, a devenit cea mai scumpa pictura vanduta prin licitatie. Piesa de arta a fost cumparata de un anonim cu 160 de milioane de dolari.

Afla unde se ascund cei mai multi microbi in casa!

Majoritatea dintre noi tindem sa credem ca baia este cel mai neigienic loc din casa. De fapt, unele dintre cele mai uzuale obiecte se dovedesc a fi un adevarat ,,paradis pentru dezvoltarea bacteriilor si a germenilor: chiuveta din bucatarie, buretele de vase sau chiar tocatorul. Iata o lista a celor mai murdare locuri si obiecte din casa, dar si cum poti rezolva aceste neplaceri!.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )