Libnet.ro
UNICEF

19:30

Radu Banciu: PSD n-a facut niciodata nimic pentru Romania. O salamandra sa fi fost in loc si tot ar fi facut ceva (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: PSD n-a facut niciodata nimic pentru Romania. O salamandra sa fi fost in loc si tot ar fi facut ceva (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu,despre realizarile PSD, care sunt sublime, dar lipsesc cu desavarsire. PSD n-a facut niciodata nimic pentru Romania. continuă pe B1

Radu Banciu: PSD nu putea sa stranga in jurul lui decat oameni de cea mai proasta calitate intelectuala. De asta eliberau toti violatorii si toti pungasii din puscarii, ca asta e electoratul lor (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre calitatea membrilor PSD, a alegatorilor acestui partid, dar si despre calitatea celor care accepta functii la propunerea.

Croatia a facut primul pas pentru intrarea in Schengen, dar nu se teme ca va ramane blocata aici, ca Romania si Bulgaria

Croatia a facut primul pas in directia intrarii in spatiul Schengen. Am realizat un obiectiv important si am aratat ca granitele noastre sunt sigure, dar abia acum urmeaza partea mai grea, a declarat premierul Andrej Plenkovic, intr-o conferinta de presa la Bruxelles, imediat dupa ce CE a anuntat ca Zagrebul indeplineste conditiile tehnice pentru aderarea la zona Schengen, potrivit Jutarnji List, preluat de Rador.

Guvernul a facut cadou Patriarhiei, pentru 49 de ani, un imobil din Franta

Guvernul a adoptat o Hotarare prin se aproba darea in folosinta gratuita a Patriarhiei Romane pentru Mitropolia Ortodoxa a Europei Occidentale si Meridionale a unui imobil din Franta, pentru o durata de 49 de.

Guvernul a facut cadou Patriarhiei, pentru 49 de ani, un imobil din Franta

Guvernul a adoptat o Hotarare prin care se aproba darea in folosinta gratuita a Patriarhiei Romane pentru Mitropolia Ortodoxa a Europei Occidentale si Meridionale a unui imobil din Franta, pentru o durata de 49 de ani, in scopul asigurarii nevoilor administrative si de functionare.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )