Libnet.ro
UNICEF

07:15

Dezastru pentru Romania! Nicio tara din primele 28 din Europa nu se mai afla in asa situatie

Antena3 Antena3,
Dezastru pentru Romania! Nicio tara din primele 28 din Europa nu se mai afla in asa situatie

Sezonul dezastruos al echipelor romanesti in cupele europene poate fi cel mai usor observat in clasamentul coeficientilor, scrie Gsp. ro. Pentru prima data dupa 11 ani, Romania nu are nici o reprezentanta in. continuă pe Antena3

Mesajul lui Ronnie O`Sullivan pentru fanii snooker-ului din Romania

Multiplul campion mondial la snooker, Ronnie OSullivan, le-a transmis fanilor din Romania un mesaj prin intermediul unei inregistrari video: Salut, sunt Ronnie OSullivan si sunt nerabdator sa vin in Romania.

Andre Rieu a ridicat Europa in picioare pentru Romania -VIDEO

Andre Rieu a ridicat Europa in picioare pentru Romania. Celebrul violonist nu a uitat momentele emotionante traite la concertele sustinute in Bucuresti si a sustinut un spectacol impreuna cu artistii.

Turcia: Doi jurnalisti britanici au fost retinuti pentru ca transmiteau informatii din sud-estul predominant kurd al tarii, fara acreditare

Doi jurnalisti britanici de la Vice News au fost retinuti de politia turca pentru ca transmiteau informatii din sud-estul predominant kurd al tarii, fara a avea acreditare guvernamentala, informeaza.

Business Report: Investitorii britanici vor sa cumpere mai multe mine in Romania; Companiile-mamut cu cei mai multi angajati din primele 10 orase ale tarii; China a injectat peste 23 miliarde dolari in sistemul financiar

Excedentul bugetar a atins 1,06% din PIB in primele 7 luni ale anului. Executia bugetului general consolidat pe primele sapte luni ale anului 2015. Microsoft Office 2016 ar putea fi lansat in mai putin de o luna. Cei de la Microsoft ar putea lansa noul pachet Office 2016 pana la sfarsitul lunii.

Angela Merkel, despre criza imigrantilor: Este obligatia noastra istorica sa oferim adapost acestor oameni, indiferent de tara din care provin (VIDEO)

Europa cauta o solutie la criza imigrantilor. Oficiali din 12 tari plus cei ai Uniunii Europene discuta la Viena, la Summitul Balcanilor de Vest, impactul miilor de refugiati care sosesc zilnic pe continent.

Bani in plus pentru Ambulanta si Urgentele din spitale. Ele au primit 85 milioane de la bugetul de stat

Serviciile de ambulanta si unitatile de primiri urgente din spitale au obtinut peste 85 de milioane de lei in plus printr-o rectificare a bugetului pentru Sistemul national de asistenta medicala de urgenta.

Subiectele Zilei: De ce Romania nu e atractiva pentru imigranti; Guvernul Mineriadei din 13-15 iunie 1990. Ion Iliescu a pus in fruntea tarii destabilizatorii Romaniei; Cum vede viitoarea generatie de medici legalizarea spagii

Dupa ce SRI a secretizat informatiile in cazul generalului Dumbrava, un judecator CSM cere explicatii: SRI trebuia sa clarifice: ce au inteles. Romania sau Ungaria? A cui este, de fapt, Transilvania, un tinut atat de controversat. Argumentele istoricilor. Adversitatea de secole dintre romani.

Noi reguli pentru obtinerea permisului auto din 5 octombrie

Candidatii respinsi la proba practica a examinarii pentru obtinerea permisului auto nu vor mai fi nevoiti sa sustina din nou proba teoretica, dupa data de 5 octombrie, potrivit unui act normativ publicat in Monitorul Oficial.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )