Libnet.ro
UNICEF

05:30

Dezbatere Historia la Adevarul Live: 23 august 1944, cel mai controversat moment al istoriei Romaniei

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Historia la Adevarul Live: 23 august 1944, cel mai controversat moment al istoriei Romaniei

23 august 1944 ramane probabil cel mai controversat moment al istoriei noastre contemporane. Deciziile din aceea fierbinte zi de miercuri din vara celui de-al cincilea an de razboi au fost analizate, criticate, rastalmacite, laudate, facand din audienta maresalului Antonescu la Regele Mihai minutul de aur al istoriei noastre recente. continuă pe Adevărul

Ora 11.00. Lucian Sauleanu, la Adevarul Live, despre candidatura sa la Primaria Craiova

Lucian Sauleanu, candidat al Aliantei USR-PLUS la Primaria Municipiului Craiova, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre intrarea sa in cursa electorala, cum va reusi sa atraga voturile anti-PSD si politica de aliante la nivel local.

Horoscop weekend, 21-23 august 2020. Afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste

Se apropie finalul saptamanii, motiv pentru care astrologii au dezvaluit ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste. Horoscop weekend, 21-23 august 2020. Horoscop BERBEC Urmeaza doua zile aglomerate pentru ca va trebui sa rezolvi niste probleme din viata personala. Ai amanat destul, asa ca acum e momentul sa o faci si pe asta. Vei .

Iubitorii de muzica clasica sunt asteptati la Opera Nationala, in weekendul 22-23 august, la Seri de Opera Estivale (VIDEO)

In weekendul 22 si 23 august, iubitorii de muzica clasica se pot bucura de seria de concerte sustinute in aer liber din cadrul Stagiunii Seri de Opera Estivale. Accesul la concerte se va face cu minimum o ora.

Pegas, hoinarul business - serial LIFE pe Facebook Istodor, Perspektiva, Hotnews incepand de duminica, 23 august, ora 20

Nu stiau sa faca business. Dar au dat cea mai misto afacere. Habar n-aveau ce-i asteapta. Si au trecut prin momente de desnadejde, de saracie. Dar au crezut ca vremea bicicletei va veni si au crezut in tacaneala lor: Pegas. S-au jucat cu nostalgia romanilor si au dat un produs care primul reper in mintile contemporanilor. Pegas, hotnarul business este povestea fara pereche a unui business de succes, dar mai ales a unor oameni, suflete infierbantate si minti incrancenate, care-n viata lor nu s-au lasat oricat de greu le-a fost. Andrei Botescu si Alexandru Manda, cofondatori PEGAS, vor fi LIFE pe Facebook in fiecare duminica. Start 23 august, ora 20.

Tudorache (PLUS): Daca PNL va propune ministri cu probleme de integritate, nu ii vom accepta. PSD nu mai are legitimitate pentru a propune un nou premier

Dragos Tudorache, presedinte executiv PLUS, a vorbit, la Adevarul Live, despre planurile Aliantei USR PLUS in contextul motiunii de cenzura. Va merge USR PLUS cu o propunere de premier la Cotroceni? Va intra la guvernare? Care e obiectivul partidului pentru alegerile locale? Cum vor fi stabilite listele USR PLUS pentru alegerile parlamentare?.

Emanuel Ungureanu: Boc e un primar care merge din inertie. Se bazeaza pe banii de la firme. Cluj trebuie comparat cu orasele din vest, nu cu Bucuresti

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a vorbit marti la Adevarul Live despre candidatura sa la Primaria Cluj-Napoca, explicand ca desi Emil Boc este dat ca exemplu de alti edili, acesta din urma merge din inertie, ca a uitat sa vorbeasca cu oamenii si ca e mai concentrat pe zona imobiliara decat de bunastarea clujenilor.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )