Libnet.ro
UNICEF

01:06

Dezbatere Historia: Nicolae Ceausescu cel mai bun presedinte!

Adevărul Adevărul,
Dezbatere Historia: Nicolae Ceausescu cel mai bun presedinte!

Chiar si la 25 de ani de la moartea sa, Nicolae Ceausescu reuseste sa starneasca controverse si admiratie in randul romanilor care vor fi chemati la urne la finele acestui an pentru a-si desemnea presedintele. continuă pe Adevărul

VIDEO Dezbatere Historia: Nicolae Ceausescu cel mai bun presedinte!

Chiar si la 25 de ani de la moartea sa, Nicolae Ceausescu reuseste sa starneasca controverse si admiratie in randul romanilor care vor fi chemati la urne la finele acestui an pentru a-si desemnea presedintele.

Cel mai bun marcator strain din istoria Ligii poate debuta in aceasta etapa

CSMS Iasi a dat lovitura prin aducerea lui Wesley Lopes, brazilianul care a incantat in Rominia, pe vremea cand juca la FC Vaslui.

Cel mai bun antivirus din lume ajunge la versiunea 2015 - Bitdefender a lansat Total Security si in Romania

Bitdefender lanseaza versiunea 2015 a suitei de produse de securitate. Disponibil in Statele Unite de la inceputul lunii iulie, noul Bitdefender Total Security 2015 ajunge acum si la utilizatorii din Romania.

Renunti la Romania si castigi 2.500 de euro pe luna. Locurile de munca care iti pot aduce un trai mai bun peste granite

Gandul la strainatate incepe cu dorinta unui trai mai bun. Asa ca romanii care au in plan sa renunte la Romania pentru un salariu mult mai consistent au acum oportunitati de angajare in Germania, Franta si Marea Britanie. Wall-Street. ro va prezinta.

Mircea Badea despre sentinta din dosarul ICA: Decizia acestui pluton de executie - cel mai mare proces politic din ultimii 25 de ani. Sentinta dementa, criminala

Aceasta decizie de astazi a acestui pluton de executie este cel mai mare proces politic din ultimii 25 de ani. Este cel mai mare, cel mai vizibil si evident proces politic din ultimii 25 de ani, a afirmat vineri Mircea Badea, la Antena 3, la scurt timp dupa ce judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au pronuntat sentinta finala in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercretari Alimentare.

Cel mai batran primar din Transilvania va fi condus sambata pe ultimul drum

Sambata va fi condus pe ultimul drum Constantin Rusu, cel mai batran primar din Transilvania. Acesta a decedat miercuri, intr-o clinica din Cluj-Napoca din cauza unor probleme cardiace.

FAO: Preturile alimentelor, la cel mai redus nivel din ultimele sase luni

Preturile internationale ale produselor alimentare au inregistrat, in iulie, cel mai redus nivel din ultimele sase luni, potrivit indicelui masurat de Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura FAO), care arata ca aceasta evolutie a urmat scaderii preturilor cerealelor, produselor lactate si uleiurilor vegetale.

Cel mai mare oras crestin din Irak, preluat de insurgenti

Insurgentii au preluat controlul asupra Qaraqosh, cel mai mare oras crestin din Irak, situat in apropiere de Mosul nord), si asupra zonelor din jurul acestuia, abandonate in cursul noptii de fortele kurde, au.

Cel mai mare oras crestin din Irak a cazut pe mana jihadistilor

Cel mai mare oras crestin din Irak, Qaraqosh, a cazut pe mana jihadistilor dupa ce fortele kurde s-au retras de acolo in cursul noptii, au anuntat refugiatii care au fugit din oras.

Autoritatile sanitare americane au instituit cel mai ridicat nivel de alerta din cauza virusului Ebola

Alerta maxima in Statele Unite din cauza virusului Ebola, autoritatile sanitare americane instituind nivelul 1 de alerta, cel mai ridicat. Decizia a fost luata pentru a raspunde mai eficient epidemiei Ebola, a pr.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )