Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cel mai bun marcator strain din istoria Ligii poate debuta in aceasta etapa

Adevărul Adevărul,
Cel mai bun marcator strain din istoria Ligii poate debuta in aceasta etapa

CSMS Iasi a dat lovitura prin aducerea lui Wesley Lopes, brazilianul care a incantat in Rominia, pe vremea cand juca la FC Vaslui. continuă pe Adevărul

Cel mai mare oras crestin din Irak, preluat de insurgenti

Insurgentii au preluat controlul asupra Qaraqosh, cel mai mare oras crestin din Irak, situat in apropiere de Mosul nord), si asupra zonelor din jurul acestuia, abandonate in cursul noptii de fortele kurde, au.

Cel mai mare oras crestin din Irak a cazut pe mana jihadistilor

Cel mai mare oras crestin din Irak, Qaraqosh, a cazut pe mana jihadistilor dupa ce fortele kurde s-au retras de acolo in cursul noptii, au anuntat refugiatii care au fugit din oras.

Mircea Badea despre sentinta din dosarul ICA: Decizia acestui pluton de executie - cel mai mare proces politic din ultimii 25 de ani. Sentinta dementa, criminala

Aceasta decizie de astazi a acestui pluton de executie este cel mai mare proces politic din ultimii 25 de ani. Este cel mai mare, cel mai vizibil si evident proces politic din ultimii 25 de ani, a afirmat vineri Mircea Badea, la Antena 3, la scurt timp dupa ce judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au pronuntat sentinta finala in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercretari Alimentare.

Cel mai bun antivirus din lume ajunge la versiunea 2015 - Bitdefender a lansat Total Security si in Romania

Bitdefender lanseaza versiunea 2015 a suitei de produse de securitate. Disponibil in Statele Unite de la inceputul lunii iulie, noul Bitdefender Total Security 2015 ajunge acum si la utilizatorii din Romania.

Fotbalistul american Landon Donovan se va retrage din activitate in 2015

Atacantul Landon Donovan, cel mai bun marcator din istoria nationalei de fotbal a Statele Unite, a anuntat ca se va retrage din activitate in 2015, dupa un ultim sezon alaturi de LA Galaxy, informeaza AFP. Dupa.

O persoana a murit in Suedia, unde au loc cele mai grave incendii de padure din istoria moderna

O persoana si-a pierdut viata in Suedia, in cele mai grave incendii de padure din istoria moderna a tarii, favorizate de temperaturile caniculare, a anuntat marti politia, citata de AFP. Incendiul, aflat.

Suedia: cele mai grave incendii de paduri din istoria moderna

Suedia se confrunta cu cele mai grave incendii de padure din istoria moderna a tarii, favorizate de temperaturile caniculare, in urma carora o persoana si-a pierdut viata, potrivit politiei, citate de AFP.

Autoritatile sanitare americane au instituit cel mai ridicat nivel de alerta din cauza virusului Ebola

Alerta maxima in Statele Unite din cauza virusului Ebola, autoritatile sanitare americane instituind nivelul 1 de alerta, cel mai ridicat. Decizia a fost luata pentru a raspunde mai eficient epidemiei Ebola, a pr.

Dezbatere Historia: Nicolae Ceausescu cel mai bun presedinte!

Chiar si la 25 de ani de la moartea sa, Nicolae Ceausescu reuseste sa starneasca controverse si admiratie in randul romanilor care vor fi chemati la urne la finele acestui an pentru a-si desemnea presedintele.

Renunti la Romania si castigi 2.500 de euro pe luna. Locurile de munca care iti pot aduce un trai mai bun peste granite

Gandul la strainatate incepe cu dorinta unui trai mai bun. Asa ca romanii care au in plan sa renunte la Romania pentru un salariu mult mai consistent au acum oportunitati de angajare in Germania, Franta si Marea Britanie. Wall-Street. ro va prezinta.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )