Libnet.ro
UNICEF

22:30

Dezvaluire socanta a unuia dintre cei mai mari actori ai tuturor timpurilor. Spune ca a fost agresat de primele doua sotii

Antena3 Antena3,
Dezvaluire socanta a unuia dintre cei mai mari actori ai tuturor timpurilor. Spune ca a fost agresat de primele doua sotii

Dezvaluire socanta a lui Roger Moore, fostul interpret al Sfantului si al lui James Bond. Actorul ajuns la varsta de 84 de ani marturiseste ca a fost agresat, in tinerete, de. primele doua sotii ale sale. continuă pe Antena3

Muschii mei sunt mai mari decat ai lui Popeye Marinarul. El e culturistul cu cei mai mari bicepsi din lume

Moustafa Ismail, un culturist egiptean in varsta de 24 de ani, a devenit barbatul cu cei mai mari bicepsi din lume. Acesta si-a petrecut ultimii zece ani - nu mancand spanac precum modelul sau animat - ci.

B1 TV, peste unul dintre cei mai importanti competitori pe durata intregului weekend

B1 TV a depasit, intreg weekendul trecut, Realitatea TV, unul dintre principalii competitori, in Prime Time, conform datelor de audienta furnizate de Kantar Media. in Prime Time intervalul orar.

Atac cibernetic asupra GoDaddy, una dintre cele mai mari companii de web hosting

Un hacker a anuntat, luni, pe Twitter, ca este responsabil de atacul asupra firmei de web hosting GoDaddy, care se ocupa de gazduirea a milioane de site-uri din intreaga lume, scrie AFP. AnonymousOwn3r a scris un.

Documentele care arata adevarul. Americanii au musamalizat unul dintre cele mai mari masacre ale secolului trecut

Noi probe care sustin ideea ca Administratia Roosevelt a ajutat la musamalizarea vinei societicilor in masacrul de la Katyn din 1940 au fost facute publice. Associated Press a dezvaluit in exclusivitate.

Paradoxul din economia romaneasca. Au cele mai mari pierderi si cei mai productivi angajati

Companiile de stat cu pierderi au cei mai productivi angajati. Potrivit gandul. info, cele mai valoroase companii din portofoliul statului sunt cele care inregistreaza anual pierderi de ordinul a zeci de milioane de.

A doua zi a celei mai mari licitatii de telefonie mobila din Romania/Pretul frecventelor unde cererea a fost mai mare decat oferta a crescut

Marti, 11 septembrie, de la ora 9:00 incepe a doua zi a celei mai mari licitatii de telefonie mobila organizata vreodata in tara, in conditiile in care cu o zi in urma cererea operatorilor a depasit oferta in cel putin una dintre categoriile de frecvente scoase la vanzare, frecvente in care se vor putea introduce inclusiv servicii 4G. Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM) a anuntat ca este nevoie de o noua serie de runde primare, ceea ce inseamna ca pretul pentru un bloc in benzile in care exista cerere excedentara a fost majorat. Daca se vor vinde toate frecventele licitate, statul ar incasa din taxele de licenta minim 700 de milioane de euro. HotNews. ro va prezenta detalii de la acest eveniment.

Liviu Voinea: Taxe mai mari pentru persoanele cu proprietati multiple

Reforma impozitarii proprietatii va pune un accent mai puternic pe principiul solidaritatii, care presupune taxe mai mari pentru persoanele cu proprietati multiple, si nu afecteaza cetateanul mediu si veniturile curente, a declarat Liviu Voinea, secretar de stat in Finante, potrivit Realitatea. net.

Cele mai fierbinti teme ale zilei de 11 septembrie au clasat B1 TV inaintea unuia dintre principalii concurenti

B1 TV a depasit, ieri, pe media intregii zile, dar si in Prime Time, Realitatea TV, unul dintre principalii competitori, si isi pastreaza astfel locul doi pe nisa televiziunilor de stiri. Cu o medie a cotei.

Lumea lui Banciu, cota de piata de peste doua ori mai mare decat a unuia dintre principalii competitori

B1 TV a depasit, pe durata intregii zile de 10 septembrie, Realitatea TV, unul dintre principalii competitori, pe media intregii zile, dar si in Prime Time, conform datelor de audienta furnizate de Kantar Media.

ADPM Cool! Cei mai ciudati nori vazuti pana acum!

Atunci cand te gandesti la nori, iti vin in minte instant o serie de forme ciudate, pufoase si albe. Ei bine. norii nu sunt intotdeauna albi si pufosi! Unii, dupa cum ne-am propus astazi sa va aratam, sunt de-a dreptul ciudati si inspaimantatori. De asemenea, multi dintre ei prevestesc evenimente neplacute! Continue reading .

ştiri din Monden

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )