Libnet.ro
UNICEF

19:45

Dezvaluiri socante despre Mirel Radoi: E un complot impotriva lui. Cine il vrea dat afara

Playtech Playtech,
Dezvaluiri socante despre Mirel Radoi: E un complot impotriva lui. Cine il vrea dat afara

Dupa ultimele rezultate ale echipei nationale, Mirel Radoi a inceput sa fie contestat. El nu a reusit sa castige niciun punct si cel mai important, am ratat sansa sa jucam finala pentru un loc la Campionatul European. Cine il vrea dat afara pe Mirel Radoi in ultima vreme, selectionerul a pierdut sprijinul multor oameni din . continuă pe Playtech

Selectionerul Austriei, despre Mirel Radoi: Schimba jucatorii, dar tactica nu este modificata

Selectionerul Franco Foda a declarat ca jucatorii nationalei Austriei trebuie sa dea suta la suta pentru a avea sperante ca vor putea castiga meciul cu Romania, dar si ca a observat ca Mirel Radoi schimba jucatorii, insa tactica ramane aceeasi indiferent de adversar.

Mirel Radoi, declaratie cu subinteles despre demisia de la echipa nationala: Tragem linie si probabil ca lumea va fi mai fericita

Nationala Romaniei a pierdut a treia partida consecutiva, in fata Austriei, scor 0-1, dupa esecurile cu Islanda si Norvegia. in mare pericol sa retrogradeze in Liga C, Mirel Radoi ar putea fi demis dupa meciurile din noiembrie. Selectionerul a comentat ironic posibilitatea: Poate toata lumea o sa fie mai fericita luna viitoare. Apoi si-a schimbat .

Ce spune selectionerul Mirel Radoi despre o eventuala demisie

Romania a aratat rau in ultimele doua meciuri oficiale, tricolorii pierzand atat calificarea la Euro 2020 1-2 cu Islanda), cat si meciul care a urmat in Liga Natiunilor 0-4 cu Norvegia). Selectionerul Mirel Radoi a discutat despre urmatorul duel, cel cu Austria, dar si despre o eventuala demisie de pe banca tehnica a tricolorilor.

DigiSport: Mirel Radoi a clacat!?: Sa vina altcineva care poate sa va satisfaca placerile

Mirel Radoi a fost ceva mai calm la declaratiile date dupa meciul Romania-Austria, scor 0-1, chiar daca a fost vorba despre a treia infangere la rand pentru tricolori, dupa cele cu Islanda, 1-2, si cu Norvegia, 0-4. Totusi, a facut unele afirmatii care dau de inteles ca FRF trebuie sa caute alt selectioner dupa finalul meciurilor din Liga Natiunilor.

Mirel Radoi prefateza meciul cu Austria: Toti trebuie sa schimbam ceva la nivel de mentalitate

Selectionerul Mirel Radoi a vorbit, marti, intr-o conferinta de presa desfasurata in conditii de distantare sociala din cauza pandemiei, despre meciul cu Austria din Liga Natiunilor.

Se cere demisia lui Mirel Radoi. Tradarea vine de la cine nu se astepta: Ai mancat 3 batai, la revedere! Nu e potrivit

Mirel Radoi si echipa nationala sufera, din pacate, si dupa o victorie au urmat trei meciuri pierdute. Sunt din ce ince mai multe voci care ii cer demisia lui Radoi de la carma Nationalei. Printre acestia si Gigi Becali. Se cere demisia lui Mirel Radoi Trei meciuri consecutive pierdute, iar sansele Romaniei pentru o calificare .

Mirel Radoi il face praf pe Ianis Hagi: Daca da declaratiile astea, sa le si probeze

Mirel Radoi a fost furios la adresa lui Ianis Hagi la conferinta de presa pe care a sustinut-o inaintea partidei cu Austria. Selectionerul l-a atacat frontal pe starul lui Rangers, cel care i-a criticat tactica dupa esecul cu Norvegia, 0-4. Radoi i-a transmis lui Ianis ca va fi nevoit sa isi probeze acuzatiile si i-a .

Gigi Becali cere demisia de la nationala finului Mirel Radoi si-i face primul 11: Ia o foaie si scrie!

Gigi Becali crede ca Mirel Radoi trebuie sa-si dea demisia de la nationala Romaniei, dupa cele 3 esecuri consecutive. Mirel Radoi nu e potrivit, daca a mancat trei batai. E finul meu si il.

Gheorghe Hagi, in locul lui Mirel Radoi la echipa nationala! Anuntul a fost facut la cel mai inalt nivel

Nationala Romaniei a pierdut trei meciuri consecutive sub comanda lui Mirel Radoi, in doar sase zile. Esecul de miercuri seara, contra Austriei, pare sa puna si mai mare presiune pe selectioner. Tricolorii au ratat pezenta la Euro 2020 n. r. competitie care si-a pastrat denumirea in ciuda faptului ca a fost mutata in 2021, din .

Mirel Radoi, aproape sa fie dat afara de la nationala. Dan Petrescu si Gica Hagi pe lista FRF

Mirel Radoi este in pericol sa fie demis dupa doar patru meciuri disputate la carma echipei nationale. Cele doua esecuri de saptamana trecuta, 1-2 cu Islanda si 0-4 cu Norvegia, au subrezit serios scaunul selectionerului. Mai ales ca ambele partide, in special cea de la Reykjavik, au fost foarte importante. Din cauza esecului din Islanda, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )