Libnet.ro
UNICEF

07:15

Dezvaluirile lui Carmen Harra: Alexandra Stan a fost omorata de Marcel Prodan intr-o viata anterioara!

ADPM ADPM,
Dezvaluirile lui Carmen Harra: Alexandra Stan a fost omorata de Marcel Prodan intr-o viata anterioara!

Carmen Harra sustine ca Alexandra Stan si Marcel Prodan se cunosc dintr-o viata anterioara. Mai mult, artista ar fi fost atunci injunghiata mortal de acesta, dezvoltand astfel o relatie karmica cu repercursiuni in viata prezenta. Continue reading . continuă pe ADPM

Socant! Alexandra Stan a fost bagata in spital de managerul ei?

Dupa ce presa a speculat faptul ca accidentul in care ar fi fost implicata Alexandra Stan ar fi doar o strategie de marketing in vederea promovarii celui mai nou clip al artistei, iata ca Alexandra a facut astazi o serie de declaratii-bomba! Continue reading .

Alexandra Stan, urmarita de ghinioane. Solista batuta e plimbata intre spitale

Saptamana de cosmar pentru Alexandra Stan. A ramas fara banii de concerte, atunci cand i-a cerut a fost agresata verbal si apoi fizic de citre managerul ei apoi a ajuns la spital cu mai multe traumatisme. Cand credea ca totul s-a terminat, solista a aflat de pe adevarul. ro ca managerul sau i-a gasit o inlocuitoare. Si ca si cum nu ar fi fost de ajuns, Alexandra Stan este plimbata acum intre Spitale.

VIDEO Ghinioanele se tin lant de Alexandra Stan. Solista batuta de impresar e mutata dintr-un spital in altul

Saptamana de cosmar pentru Alexandra Stan. A ramas fara banii de concerte, atunci cand i-a cerut, a fost agresata verbal si apoi fizic de catre managerul ei apoi a ajuns la spital cu mai multe traumatisme. Cand credea ca totul s-a terminat, solista a aflat de pe adevarul. ro ca managerul sau i-a gasit o inlocuitoare. Si ca si cum nu ar fi fost de ajuns, Alexandra Stan este plimbata acum intre spitale.

IMAGINI SOC! Alexandra Stan, batuta de propriul manager Indur tratamente oribile din partea lui de un an de zile

La doar o zi de la accidentul pe care Alexandra Stan l-a avut weekendul acesta, despre care s-a presupus ca ar fi unul rutier, ies la suprafata lucruri terifiante dezvaluite chiar de cunoscuta artista. Alexandra a fost defapt batuta de managerul ei, Andrei Nemirschi, despre care presa a speculat ca este si iubitul acesteia, spunand .

IMAGINI SOC! Alexandra Stan, batuta de propriul manager Indur tratamente oribile din partea lui de un an de zile |VIDEO

La doar o zi de la accidentul pe care Alexandra Stan l-a avut weekendul acesta, despre care s-a presupus ca ar fi unul rutier, ies la suprafata lucruri terifiante dezvaluite chiar de cunoscuta artista. Alexandra a fost defapt batuta de managerul ei, Marcel Prodan, despre care presa a speculat ca este si iubitul acesteia, spunand .

De ce a fost batuta Alexandra Stan

Alexandra Stan a marturisit ca in ziua in care a fost batuta de iubitul si managerul ei, Marcel Prodan, a avut o serie de certuri cu acesta, conflicte obisnuite de ceva vreme. Solista spune ca a avut tot timpul parte de jigniri din partea acestuia si ca a fost lovita cu piciorul in rinichi. Continue reading .

Alexandra Stan: Totul este o minciuna, nu am avut niciun accident de masina. Este o inventie a managerului meu

Fanii cantaretei Alexandra Stan au fost informati duminica, prin intermediul paginii oficiale de Facebook al artistei, ca aceasta ar fi suferit un accident rutier. Astazi, Alexandra Stan a dezvaluit adevarul din spatele asa zisului accident auto.

UPDATE FOTO Alexandra Stan: Nu am avut niciun accident de masina. Managerul m-a batut pana m-a bagat in spital

Fanii cantaretei Alexandra Stan au fost informati duminica, prin intermediul paginii oficiale de Facebook al artistei, ca aceasta ar fi suferit un accident rutier. Astazi, Alexandra Stan a dezvaluit adevarul din spatele asa zisului accident auto.

Alexandra Stan: Nu am avut niciun accident de masina. Managerul m-a batut pana m-a bagat in spital

Fanii cantaretei Alexandra Stan au fost informati duminica, prin intermediul paginii oficiale de Facebook a artistei, ca aceasta ar fi suferit un accident rutier. Astazi, Alexandra Stan a dezvaluit adevarul din spatele asa zisului accident auto.

VIDEO Alexandra Stan: Nu am avut niciun accident de masina. Managerul m-a batut pana m-a bagat in spital

Fanii cantaretei Alexandra Stan au fost informati duminica, prin intermediul paginii oficiale de Facebook a artistei, ca aceasta ar fi suferit un accident rutier. Astazi, Alexandra Stan a dezvaluit adevarul din spatele asa-zisului accident auto.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2662 seconds )