Libnet.ro
UNICEF

06:00

Alexandra Stan: Totul este o minciuna, nu am avut niciun accident de masina. Este o inventie a managerului meu

Adevărul Adevărul,
Alexandra Stan: Totul este o minciuna, nu am avut niciun accident de masina. Este o inventie a managerului meu

Fanii cantaretei Alexandra Stan au fost informati duminica, prin intermediul paginii oficiale de Facebook al artistei, ca aceasta ar fi suferit un accident rutier. Astazi, Alexandra Stan a dezvaluit adevarul din spatele asa zisului accident auto. continuă pe Adevărul

UPDATE FOTO Alexandra Stan: Nu am avut niciun accident de masina. Managerul m-a batut pana m-a bagat in spital

Fanii cantaretei Alexandra Stan au fost informati duminica, prin intermediul paginii oficiale de Facebook al artistei, ca aceasta ar fi suferit un accident rutier. Astazi, Alexandra Stan a dezvaluit adevarul din spatele asa zisului accident auto.

Alexandra Stan: Nu am avut niciun accident de masina. Managerul m-a batut pana m-a bagat in spital

Fanii cantaretei Alexandra Stan au fost informati duminica, prin intermediul paginii oficiale de Facebook a artistei, ca aceasta ar fi suferit un accident rutier. Astazi, Alexandra Stan a dezvaluit adevarul din spatele asa zisului accident auto.

VIDEO Alexandra Stan: Nu am avut niciun accident de masina. Managerul m-a batut pana m-a bagat in spital

Fanii cantaretei Alexandra Stan au fost informati duminica, prin intermediul paginii oficiale de Facebook a artistei, ca aceasta ar fi suferit un accident rutier. Astazi, Alexandra Stan a dezvaluit adevarul din spatele asa-zisului accident auto.

Alexandra Stan, agresata de manager: Nu am avut niciun accident, el m-a batut pana m-a bagat in spital (FOTO)

Cantareata Alexandra Stan trece prin clipe de cosmar dupa ce a fost invinetita de managerul ei. Desi acesta anuntase duminica, pe pagina oficiala de Facebook a artistei ca aceasta a suferit un accident, se.

Alexandra Stan, agresata de manager: Nu am avut niciun accident, el m-a batut pana m-a bagat in spital (VIDEO)

Cantareata Alexandra Stan trece prin clipe de cosmar dupa ce a fost invinetita de managerul ei, Marcel Prodan. Desi acesta anuntase duminica, pe pagina oficiala de Facebook a artistei ca aceasta a suferit un.

Cantareata Alexandra Stan a fost implicata intr-un accident rutier

Cantareata Alexandra Stan a fost implicata intr-un accident rutier, duminca dupa-amiaza, potrivit unui mesaj postat in limba engleza pe pagina de Facebook a vedetei. Anuntul ar fi fost facut de echipa de m.

Alexandra Stan, accidentata pentru a-si promova noul clip?

Alexandra Stan a suferit, se pare, un accident si se afla acum in perioada de recuperare. Cel putin asa se sustine printr-un mesaj postat pe pagina ei de Facebook. Interesant este ca la scurt timp dupa declansarea acestei bombe de presa, prima postare pe care o vad cei care ii acceseaza pagina este cel mai nou videoclip al sau, probabil in dorinta de a acumula cat mai multe vizualizari. Continue reading .

IMAGINI SOC! Alexandra Stan, batuta de propriul manager Indur tratamente oribile din partea lui de un an de zile

La doar o zi de la accidentul pe care Alexandra Stan l-a avut weekendul acesta, despre care s-a presupus ca ar fi unul rutier, ies la suprafata lucruri terifiante dezvaluite chiar de cunoscuta artista. Alexandra a fost defapt batuta de managerul ei, Andrei Nemirschi, despre care presa a speculat ca este si iubitul acesteia, spunand .

IMAGINI SOC! Alexandra Stan, batuta de propriul manager Indur tratamente oribile din partea lui de un an de zile |VIDEO

La doar o zi de la accidentul pe care Alexandra Stan l-a avut weekendul acesta, despre care s-a presupus ca ar fi unul rutier, ies la suprafata lucruri terifiante dezvaluite chiar de cunoscuta artista. Alexandra a fost defapt batuta de managerul ei, Marcel Prodan, despre care presa a speculat ca este si iubitul acesteia, spunand .

Alexandra Stan a refuzat sa depuna plangere penala impotriva managerului care a batut-o: Am incercat sa ma sinucid. Zicea ca sunt sclava lui

Cantareata Alexandra Stan a fost batuta de managerul ei, Marcel Prodan, pentru ca si-ar fi cerut banii cuveniti dupa 6 luni de concerte, sustine tatal artistei. Totul a inceput de la bani, in.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )