Libnet.ro
UNICEF

16:30

Dezvaluirile lui Dan Diaconescu: Oprea m-a obligat sa ma aliez cu UNPR

Antena3 Antena3,
Dezvaluirile lui Dan Diaconescu: Oprea m-a obligat sa ma aliez cu UNPR

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca Gabriel Oprea l-a chemat pe Dan Diaconescu pentru a-i spune ca, daca accepta fuziunea dintre Partidul Poporului si UNPR,. continuă pe Antena3

Gabriel Oprea: Niciodata nu am discutat cu Dan Diaconescu despre dosarul sau/ Numai un om nebun la cap poate crede asa ceva

Gabriel Oprea a intervenit telefonic, joi seara, la Antena 3, pentru a raspunde acuzatiilor aduse de Marian Vanghelie si Dan Diaconescu, ca ar fi facut presiuni asupra lui Dian Diaconescu sa se inscrie in UNPR ca sa-l scape de dosare. Oprea infirma categoric cele prezentate de Antena 3 sustinand ca niciodata nu a discutat cu Dan Diaconescu despre dosarele sale si califica declaratii ca aberatii de tip Elodia pe care numai un on nebun le-ar putea crede. Presat de moderator, Oprea a evitat sa spuna daca Codruta Kovesi a fost la el acasa sau nu.

Unde a aparut Dan Diaconescu. Toata lumea a ramas surprinsa

Pentru ca vrea sa se bucure de viata si de libertate, Dan Diaconescu nu sta o clipa locului. Luni seara, 12, Diaconescu a participat la un eveniment organizat in cinstea Uniunii Autorilor si Realizatorilor.

Dezvaluiri HALUCINANTE despre Dan Diaconescu: De ce ar fi fost iNCARCERAT fostul sef PP-DD

Eliberat din inchisoare in noiembrie 2017, fostul sef al PP-DD, jurnalistul Dan Diaconescu, are interdictia de a face declaratii publice, asa ca informatiile despre el vin prin intermediari. Radu Popa, fost.

Apropiatul lui Dan Diaconescu spune adevarul: A ajuns la puscarie pentru ca nu a vrut sa faca alianta cu UNPR

Prin sentinta pe care a primit-o, lui Dan Diaconescu i se interzice sa faca declaratii, orice fel de declaratii, sa para la televizor, sa vorbeasca despre dosare. Daca ar face acest lucru s-ar intoarce in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )