Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presa straina, despre JAFUL din padurile Romaniei: intr-o ora, dispar suprafete cat 3 terenuri de fotbal

Antena3 Antena3,
Presa straina, despre JAFUL din padurile Romaniei: intr-o ora, dispar suprafete cat 3 terenuri de fotbal

In Romania se micsoreaza bucatica cu bucatica una din cele mai frumoase zone impadurite din Europa, cea a Carpatilor. Unele defrisari sunt ilegale, iar lemnul ajunge, sub forma de parchet sau paleti,. continuă pe Antena3

Arhiva Rl: Ce personaj din istoria Romaniei ar fi cel mai potrivit sa conduca azi tara? Am intrebat oamenii cetatii

Se vorbeste mult, in Romania, despre criza de modele. Si nu de ieri, de azi. in politica, fenomenul e mai acut decat in alte sfere si doar din groapa in care sunt afundati astazi prea multi dintre politicieni nu se vede limpede acest lucru. in lipsa de altceva, solutia gasita adeseori e refugiul in trecut: se cauta modele de odinioara. Asa ca am propus un joc: i-am rugat pe cativa oameni ai cetatii sa ne spuna care ar fi personajul din istoria Romaniei pe care l-ar recomanda azi ca sef de stat si ce argumente sustin alegerea facuta.

Merkel si Putin au discutat despre criza din Ucraina si greselile trecutului

ACTUALIZARE 17:25 Cancelarul german Angela Merkel a discutat cu presedintele Vladimir Putin, la Moscova, despre criza din Ucraina si despre greselile trecutului care nu trebuie repetate, referindu-se la pierderile de vieti omenesti din timpul Celui de-a Al Doilea Razboi Mondial, transmite DPA.

Diaspora, solidara cu protestele din tara pentru padurile Romaniei (FOTO)

Proteste pentru salvarea padurilor Romaniei au avut loc si in multe capitale si orase din Europa si America. Unele dintre acestea au avut loc in fata ambasadelor Austriei in respectivele state, arata.

Subiectele Zilei: Banca oligarhului ucrainean Kolomoiski folosita pentru scoaterea miliardelor din Moldova; Padurile Romaniei si sfarsitul economiei de sacrificiu; Ponta, 3 ani si 4 restante la economie

Am vorbit cu firmele romanesti ISIS, ca sa aflu daca au probleme din cauza numelui Pana nu demult, numele ISIS era asociat cu zeita egipteana a naturii si magiei. Zimbrii penali ai Moldovei. Senatorul care punea umarul la bunastarea baronilor de Suceava si Botosani O ancheta a procurorilor DNA, care vizeaza contracte publice date ilegal.

La Ordinea Zilei: Jalea din padurile taiate ilegal, subiect in CSAT

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat recent un control al Ministerului Mediului la compania Holzindustrie Schweighofer, prin care se urmareste legalitatea achizitionarii de material lemnos taiat din.

Presa internationala despre expozitia lui Adrian Ghenie: Printre cele mai bune de la Bienala din Venetia

Expozitia Darwins Room, realizata de pictorul Adrian Ghenie, o metafora a istoriei recente, a tensiunii dintre lumea veche, plina de misticism si mistificare, si lumea noua, a fost inclusa de presa internationala de profil in topul celor mai bune din cadrul Bienalei de la Venetia 2015.

Alina Gorghiu, despre stenogramele din vechiul PNL: Colegii mei sa inteleaga ca incepand de anul trecut suntem impreuna, si la bine si la greu, nu doar pentru o etapa, ci pana la capat

Copresedintele PNL Alina Gorghiu sustine, in contextul stenogramelor aparute in presa conform carora Teodor Atanasiu ar fi declarat cain prezentliberaliinu mai au nevoie de PDL-isti si ca.

Blaga, despre scandalul din PNL: Afirmatiile lui Atanasiu m-au deranjat. Nu m-am simtit folosit

Vasile Blaga, copresedintele Partidului National Liberal, a declarat la plecarea din sediul partidului ca stenogramele pe care le-a citit in presa nu i-au facut nicio placere. Este un moment peste care trebuie sa trecem deoarece acest proiect, Partidul National Liberal, este un proiect foarte important. Atanasiu a fost sanctionat, in sensul ca a fost nevoit sa iasa public si sa dea explicatii.

Alpinistul Justin Ionescu, despre cutremurul din Nepal: Experienta cea mai traumatizanta a fost revenirea in tabara de baza si confruntarea cu realitatea dezastrului

Unul dintre alpinistii romani care se aflau intr-o expeditie pe Himalaya in momentul cutremurului din Nepal spune ca nu va uita niciodata imaginea lasata de avalanse. Justin Ionescu se afla in momentul.

Gheorghe Falca, despre stenogramele din vechiul PNL: Este un moment peste care noi trebuie sa trecem. Proiectul politic este important (VIDEO)

Co-presedintele PNL Arad Gheorghe Falca a declarat luni ca dincolo de scandalul stenogramelor din vechiul PNL, important este proiectul politic al Partidului National Liberal. Este un moment peste care noi trebuie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )