Libnet.ro
UNICEF

19:45

DigiSport: Simona Halep, reactie de mare campioana, dupa ce a spulberat-o pe Serena Williams

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Simona Halep, reactie de mare campioana, dupa ce a spulberat-o pe Serena Williams

Simona Halep a avut o reactie de mare campioana, dupa ce a batut-o fara drept de apel pe Serena Williams, in finala de la Wimbledon. continuă pe Hotnews

Suma uriasa castigata de Simona Halep, dupa ce succesul de la Wimbledon

Simona Halep a devenit campioana la Wimbledon, in doar 55 de minute, dupa ce atrecut in finala de Serena Williams cu scor categoric 6-2, 6-2. Pe langa cel de-al doilea trofeu de Mare Slem din cariera,.

Suma uriasa castigata de Simona Halep, dupa succesul de la Wimbledon

Simona Halep a devenit campioana la Wimbledon, in doar 55 de minute, dupa ce atrecut in finala de Serena Williams cu scor categoric 6-2, 6-2. Pe langa cel de-al doilea trofeu de Mare Slem din cariera,.

LOVITURA FINANCIARA data de Simona Halep: Cati BANI va incasa romanca pentru triumful de la Wimbledon

Simona Halep este noua campioana de la Wimbledon, dupa ce a invins-o sambata, in finala, pe legendara Serena Williams.

Ce se intampla cu Simona Halep in clasamentul WTA dupa calificarea in finala de la Wimbledon

Simona Halep a inceput turneul de la Wimbledon pe locul 7 WTA iar calificarea in finala competitiei de la Londra i-a asigurat deja 1. 170 de puncte in plus.

DigiSport: Veste mare primita de Simona Halep, inainte de semifinale. Dezvaluirea Barbarei Schett

Simona Halep pare a avea un avantaj enorm in perspectiva semifinalei cu Elina Svitolina. Ucraineanca a inceput turneul departe de forma fizica optima. Desi si-a revenit intre timp, o eventuala confruntare foarte fizica ar fi un mare castig pentru campioana noastra.

Simona Halep, prima reactie dupa ce s-a calificat pentru prima data in finala de la Wimbledon. Ce a simtit la sfarsitul meciului

Simona Halep a invins-o pe Elina Svitolina cu scorul de 6-1, 6-3 si s-a calificat in finala de la Wimbledon pentru prima data in cariera. Constanteanca a urcat 3 locuri in ierarhia WTA dupa victoria din semifinale. Simona a oferit prima reactie la scurt timp dupa victoria in fata Elinei Svitolina. Simona Halep e cu .

Gheorghe Hagi, reactie incredibila dupa ce Simona Halep a invins la Wimbledon

Gica Hagi a avut o prima reactie, dupa victoria Simonei Halep de la Wimbledon. Cuvintele sunt prea mici! Felicitari, Simona Halep si multumim pentru ca duci Romania in elita sportului mondial!, a scris.

Simona Halep CAMPIOANA la Wimbledon!

Simona Halep scrie istorie in tenisul mondial si devine prima jucatoare din Romania care castiga turneul de la Wimbledon dupa o finala in care nu i-a acordat nicio sansa Serenei Williams, de sapte ori campioana pe iarba londoneza, si pe care a invins-o cu 6-2, 6-2.

DigiSport: A mai slabit 20 de grame. Trebuie sa o ridice cu macaraua! Serena Williams, ironizata inaintea finalei cu Simona Halep

Simona Halep - Serena Williams este marea finala din acest an a turneului de la All England Club. Desi statistica nu ii este favorabila, Simona are prima sansa in finala de sambata cu Serena.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in finala de la Wimbledon

Pentru prima data in cariera Simona Halep va juca in finala de la Wimbledon, dupa ce a invins-o de o maniera categorica pe Elina Svitolina in semifinalele turneului londonez.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )