Libnet.ro
UNICEF

19:31

Din aprilie, Johan Meyer va deveni singurul manager de portofoliu principal al Fondului Proprietatea

Hotnews Hotnews,
 Din aprilie, Johan Meyer va deveni singurul manager de portofoliu principal al Fondului Proprietatea

Incepand din aprilie 2018, actualul co-CEO al Fondului Proprietatea, Johan Meyer va deveni singurul manager de portofoliu principal al Fondului, potrivit unui comunicat transmis joi Bursei de Valori. In prezent, conducerea Fondului este asigurata de Johan Meyer si de Greg Konieczny, ultimul fiind extrem de critic in ultima perioada cu privire la nerespectarea de catre Romania a legii privind guvernarea corporativa. Viitorul CEO, Johan Meyer, este absolvent al Universitatii din Pretoria, detine o licenta universitara in comert si un master in economie. Meyer vorbeste limba Engleza, Afrikaans si invata in prezent limba romana. continuă pe Hotnews

Din aprilie, Fondul Proprietatea va fi condus doar de Johan Meyer

Franklin Templeton Investment Management Ltd. United Kingdom, sucursala Bucuresti, a informat Bursa de Valori ca, incepand cu data de 1 aprilie 2018, Johan Meyer va deveni singurul manager de portofoliu principal al Fondului. Grzegorz Konieczny iese din echipa de conducere.

Johan Meyer va deveni de la 1 aprilie singurul Manager de Portofoliu Principal al Fondului Proprietatea

Franklin Templeton Investment Management Ltd. Marea Britanie Sucursala Bucuresti FTIML), in calitatea sa de Administrator de Investitii al Fondului Proprietatea SA Fondul) anunta ca, incepand cu 1 aprilie 2018, Johan Meyer va deveni singurul Manager de Portofoliu Principal al Fondului.

Johan Meyer il inlocuieste pe Greg Konieczny la Fondul Proprietatea

Johan Meyer il va inlocui de la 1 aprilie 2018 pe Greg Konieczny la conducerea Fondul Proprietatea FP), sud-africanul urmand sa ocupe functia de manager de portofoliu principal al Fondului. De cealalta parte, Konieczny va ocupa functia de director al.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )