Libnet.ro
UNICEF

18:30

Din pacate e adevarat... Anuntul trist a fost facut: Este vorba de cel mai iubit concurent de la Exatlon...

B1 B1,
Din pacate e adevarat... Anuntul trist a fost facut: Este vorba de cel mai iubit concurent de la Exatlon...

Fanii lui Ionut de la Exalton asteptau cu sufletul la gura cununia religioasa a acestuia, cu Nella, insa, lucrurile nu sunt tocmai cum credeau toti. Potrivit unui mesaj facut public pe retelele de. continuă pe B1

Cel mai cunoscut DEALER de droguri din cluburile de FITE a fost prins! Este vorba chiar despre...

Organizatorul de petreceri tehno Botezatu Andru a fost prins cand ridica de la oficiul postal, doua plicuri ce contineau 215 comprimate de Ecstasy, 2 timbre impregnate cu LSD, precum si un gram de.

Ramas bun Viorel... Din pacate e adevarat, Oana Lis tocmai a facut anuntul trist: Fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a dezvaluit ca in trecut a suferit atat de mult si a fost atat de complexata din cauza kilogramelor in plus, incat s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam momente cand.

SOC in lumea mondena! Anuntul TRIST a fost facut: Din pacate este vorba de celebrul chef Catalin Scarlatescu

Angie Moisescu, cunoscuta si ca Bad Angie, concurenta favorita a lui Catalin Scarlatescu, si-a ingrijorat fanii cu o postare de pe o retea de socializare. Aceasta a publicat o poza in care se vede ca a.

E ca si mort... Anuntul trist a fost facut chiar de Oana Lis: Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis se comporta de parca sotul ei, Viorel Lis, nu ar exista desi a promis ca-i va fi alaturi sotului sau la bine si la rau. Conform celor mai noi informatii aparute in lumea mondena, sotia lui.

Ce DRAMA... Toti fanii au izbucnit in lacrimi: Da, din pacate este vorba de indragitul artist Fuego...

Paul Surugiu, cunoscut drept Fuego, a povestit ca nu e fericit de tot ce a mostenit de la familia sa, specificand ca sufera de aceleasi probleme de sanatate ca regretatul sau tata. Din pacate il.

Ce tragedie... Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de celebrul Giani din Las Fierbinti...

Actorul Constantin Dita, care il interpreteaza pe Giani in serialul Las Fierbinti, a marturisit ca a trecut prin clipe grele in 2017. Acesta a a vazut moartea cu ochii, din cauza unor accidente, apoi s-a.

Oana Lis tocmai a facut anuntul dureros... Din pacate s-a confirmat: Da, este vorba de fostul primar Viorel Lis...

In urma cu sase ani, Oana si Viorel Lis au primit, din partea unui fan, un cadou macabru: o cruce realizata de un mester popular din Sapanta. Crucea inca o mai avem, acum este in boxa. O voia un strai.

COSMAR pentru Bianca Dragusanu: HALUCINANT ce s-a intamplat la VOLAN! Politia a intervenit la fata locului! Din pacate e ADEVARAT

Cobra Tate, fratele fostului iubit al Biancai Dragusanu, Tristan Tate, are mari probleme cu politistii care au incercat sa il aresteze, dupa ce ar fi incalcat in mod repetat legislatia.

Da, din pacate e adevarat, pana la urma s-a intamplat! Mihai Bendeac, cu lacrimi in ochi: L-am gasit pe el slab mort...

In cadrul calatoriei facute in tara in cadrul X Factor, Mihai Bendeac a salvat un catel, care se afla pe un pod, la o inaltime foarte mare si pe langa care treceau masini in mare.

Andreea Esca, pusa in fata adevarului crunt: Din pacate este vorba de detalii rusinoase din intimitate care au iesit acum la iveala...

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, are un vlog de succes, iar in cel mai nou episod a invitat-o pe mama sa la un test de sinceritate. Astfel, cele doua au facut Am /n-am challenge, acestea fiind singurele.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )