Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ce se intampla cu masinile la mana a doua din Romania: Anuntul care da fiori soferilor

B1 B1,
Ce se intampla cu masinile la mana a doua din Romania: Anuntul care da fiori soferilor

Romanii par sa prefere masinile second-hand in detrimentul celor noi. Anul trecut, peste 1,1 milioane de masini second-hand au fost vandute in Romania, adica de peste zece ori mai multe decat autovehiculele. continuă pe B1

Nu mai e cale de intoarcere! Andra a facut anuntul care l-a lasat masca pe Maruta: Sper ca si voi imi sunteti alaturi...

Andra, una dintre cele mai cunoscute si indragite cantarete din Romania, este in culmea fericirii si le-a transmis fanilor sai o veste excelenta. Artista a anuntat ca Maluma, unul dintre cei mai apreciati.

Timisoara: Medicul care a realizat prima fertilizare in vitro din Romania, a murit la 80 de ani (FOTO)

Ioan Munteanu, medicul care a realizat prima fertilizare in vitro din Romania, in anul 1995, s-a stins din viata la varsta de 80 de ani. De asemenea, in anul 2001, doctorul a asistat la nasterea primului.

Judecatorii din Romania, stupefiati de Tudorel Toader

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania se arata stupefiati de declaratiile ministrului justitiei Tudorel Toader, care a pus la indoiala profesionalismul specialistilor anticoruptie de pe langa Consiliul Europei. Acestia sunt, de.

Cum functioneaza Netflixul pentru jucarii din Romania?

Evertoys e un startup romanesc care functioneaza ca un Netflix pentru piata de jucarii din Romania. Compania imprumuta jucarii copiilor, iar acum a primit si o investitie.

Radu Craciun, noul presedinte al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania

Societatea BCR Pensii, prin Radu Craciun, Presedintele Directoratului, a preluat miercuri mandatul de Presedinte al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania. Ne propunem ca in perioada.

Este orasul cu cea mai mare suprafata din Romania, insa putini au auzit de el

Cele mai mari orase din Romania in functie de numarul de locuitori sunt Bucurestiul, Cluj-Napoca sau Timisoara, insa daca ne uitam la suprafata, acestea nici macar nu se gasesc pe primele trei.

DW: Fraude de O SUTA DE MILIOANE DE EURO cu COPII-FANTOMA din Romania si Bulgaria. Un nou tip de CRIMINALITATE da batai de cap autoritatilor germane

Presa germana scrie despre fraude de o suta de milioane de euro, cu alocatii pentru copii fantoma, din Romania si Bulgaria. Li se intocmesc documente false potrivit carora ar trai si ar merge la scoal.

PNL sesizeaza CE si BCE privind interventia politicului in politica monetara din Romania

Partidul National Liberal a decis, luni, in cadrul Biroului Executiv al partidului, sa sesizeze Comisia Europeana si Banca Centrala Europeana cu privire la interventia directa a politicului in politica monetara din Romania, scrie Ziare. com .

Vesti bune pentru toti angajatii din sistemul sanitar care au inregistrat diminuari de venituri

Toti angajatii din sistemul sanitar care au inregistrat diminuari ale veniturilor comparativ cu luna februarie vor primi sume compensatorii, iar in lege va fi introdus un filtru pentru a nu mai putea fi alocate.

Donald TRUMP, in Romania: Anuntul de ULTIMA ORA venit de la partidul de guvernamant!

Anunt bomba al fostului ministru al IMM-urilor, Ilan Laufer. Acesta sustine ca Romania ar putea juca un rol esential in noul context global, dupa ce presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat recunoasterea.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )