Libnet.ro
UNICEF

08:45

Pensiile din Romania nu se mai dau dupa jumatatea lunii: ce trebuie sa faci ca sa obtii banii

B1 B1,
Pensiile din Romania nu se mai dau dupa jumatatea lunii: ce trebuie sa faci ca sa obtii banii

Scandalul pe banii de pensii ai romanilor continua. Dupa ce cateva sute de pensionari din mai multe judete s-au plans, recent, ca nu si-au incasat pensiile la timp, Liviu Dragnea, presedintele PSD si al Camer. continuă pe B1

Radu Craciun, noul presedinte al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania

Societatea BCR Pensii, prin Radu Craciun, Presedintele Directoratului, a preluat miercuri mandatul de Presedinte al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania. Ne propunem ca in perioada.

Este orasul cu cea mai mare suprafata din Romania, insa putini au auzit de el

Cele mai mari orase din Romania in functie de numarul de locuitori sunt Bucurestiul, Cluj-Napoca sau Timisoara, insa daca ne uitam la suprafata, acestea nici macar nu se gasesc pe primele trei.

Judecatorii din Romania, stupefiati de Tudorel Toader

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania se arata stupefiati de declaratiile ministrului justitiei Tudorel Toader, care a pus la indoiala profesionalismul specialistilor anticoruptie de pe langa Consiliul Europei. Acestia sunt, de.

DW: Fraude de O SUTA DE MILIOANE DE EURO cu COPII-FANTOMA din Romania si Bulgaria. Un nou tip de CRIMINALITATE da batai de cap autoritatilor germane

Presa germana scrie despre fraude de o suta de milioane de euro, cu alocatii pentru copii fantoma, din Romania si Bulgaria. Li se intocmesc documente false potrivit carora ar trai si ar merge la scoal.

PNL sesizeaza CE si BCE privind interventia politicului in politica monetara din Romania

Partidul National Liberal a decis, luni, in cadrul Biroului Executiv al partidului, sa sesizeze Comisia Europeana si Banca Centrala Europeana cu privire la interventia directa a politicului in politica monetara din Romania, scrie Ziare. com .

Cum functioneaza Netflixul pentru jucarii din Romania?

Evertoys e un startup romanesc care functioneaza ca un Netflix pentru piata de jucarii din Romania. Compania imprumuta jucarii copiilor, iar acum a primit si o investitie.

Timisoara: Medicul care a realizat prima fertilizare in vitro din Romania, a murit la 80 de ani (FOTO)

Ioan Munteanu, medicul care a realizat prima fertilizare in vitro din Romania, in anul 1995, s-a stins din viata la varsta de 80 de ani. De asemenea, in anul 2001, doctorul a asistat la nasterea primului.

Gigi Becali, pedepsit crunt pentru o greseala incredibila. CFR Cluj ii fura unul din cei mai importanti jucatori

FCSB este aproape de a isi pierde unul din cei mai valorosi fotbalisti din lot, Constatin Budescu, ca urmare a greselii uriase facute de Gigi Becali care nu i-a fixat mijlocasului o clauza de reziliere.

ULTIMA ORA: Nicio PENSIE nu se mai plateste dupa 15 ale lunii! Anuntul OFICIAL care ii afecteaza pe toti romanii

Decizie majora care priveste toti pensionarii. Conducerea PSD, reunita in cadrul Biroului Permanent National, a decis sa schimbe data la care se face plata pensiilor, dupa ce au fost mai multe scandaluri.

Radu Stefan isi vinde casa din Romania. Cat cere pe vila din Tunari capitanul lui Lazio (FOTO)

Unul dintre cei mai buni jucatori romani de fotbal, Radu Stefan, pare sa nu vrea sa mai aiba de-a face nimic cu Romania. Dupa ce a refuzat in repetate randuri sa mai joace pentru nationala, capitanul.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )