Libnet.ro
UNICEF

15:01

Dinamo, infrangere DRASTICA in Champions League. Handbalistii sunt ELIMINATI din cea mai titrata competitie europeana

B1 B1,
Dinamo, infrangere DRASTICA in Champions League. Handbalistii sunt ELIMINATI din cea mai titrata competitie europeana

Dinamo a fost eliminata din Champions League in urma rezultatului inregistrat in etapa a opta din grupele celei mai titrate competitii dintre cluburi. Dinamovistii au fost invinsi la opt go. continuă pe B1

Bayern, invinsa DRAMATIC in Rusia. Care sunt REZULTATELE serii in Champions League (FOTO)

Daca marti seara rezultatele din Champions League ne-au tinut cu sufletul la gura, miercuri, lucrurile s-au schimbat. Nu au fost rezultate surprinzatoare, singurul meci care a creat emotii a fost cel dintre.

VIDEO Borussia - Legia 8-4/ Record de goluri pentru un meci de Champions League

Borussia si Legia au oferit un adevarat spectacol pe Signal Iduna Park, nemtii impunandu-se cu un incredibil 8-4. A fost meciul din Champions League cu cele mai multe goluri marcate, dupa cum informeaza site-ul oficial al UEFA.

Champions League: Celtic vs Barcelona, Arsenal vs PSG (Programul complet al serii)

Etapa cu numarul cinci din grupele Champions League se va incheia miercuri. Celtic Park va gazdui duelul dintre Celtic Glasgow si Barcelona, din Grupa C a competitiei, in timp ce PSG va da piept cu Arsenal, pe Emirates Stadium, intr-un meci contand pentru Grupa A. Meciurile vor fi transmise in direct la Dolce Sport, de la ora 21:45.

SEARA ISTORICA: Meci de vis intre Dortmund si Legia, scor 8-4. RECORD de goluri intr-un meci din Champions League (FOTO)

A fost ploaie de goluri la meciul dintre Dortmund si Legia. Echipele unora dintre cei mai frumosi suporteri din lume au facut show, marti seara, in Champions League. Nu mai putin de 12 goluri s-au dat icir.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )