Libnet.ro
UNICEF

05:30

Diplomat rus: Gruparea Stat Islamic, tot mai puternica in Afganistan

România Liberă România Liberă,
Diplomat rus: Gruparea Stat Islamic, tot mai puternica in Afganistan

Seful Departamentului II pentru Asia din cadrul Ministerului de Externe rus, Zamir Kabulov, atrage atentia ca gruparea jihadista Statul Islamic SI) capata putere in Afganistan, astfel ca doreste sa foloseasca tara drept rampa de lansare pentru a-si continua extinderea. continuă pe România Liberă

SUA: Cea mai puternica armata din lume se reorganizeaza n fata noilor amenintari

Armata americana, cea mai puternica din lume, trebuie sa isi revizuiasca in profunzime organizarea pentru a putea raspunde mai bine la amenintarile de amploare internationala ca gruparea Statul Islamic, a afirmat marti secretarul Apararii, Ahston Carter, citat de AFP, relateaza Agerpres.

Avertizare pentru Europa: Gruparea terorista Stat Islamic ar fi creat o toxina mortala pe care ar putea sa o foloseasca pe continent

Gruparea jihadista Stat Islamic ar fi creat o toxina mortala pe care s-ar putea sa o foloseasca intr-un atac cu arme chimice asupra Europei, avertizeaza Abdelhak Khiame, directorul Biroului Central al.

1.500 de ostatici ai organizatiei Stat Islamic, eliberati de armata irakiana

Armata irakiana a preluat controlul asupra unei bune parti din orasul Hit, aflat la 40 de kilometri Est de Ramadi. Totodata, penitenciarul din Hit a fost cucerit, fiind eliberati peste 1. 500 de ostatici ai organizatiei Stat Islamic.

Obama: Distrugerea gruparii teroriste Stat Islamic ramane prioritatea mea numarul unu

Presedintele Statelor Unite ale Americii Barack Obama ca distrugerea gruparii teroriste Stat Islamic ramane prioritatea sa numarul unu, cu mentiunea ca jihadistii continua sa piarda teren.

Doi presupusi kamikaze afiliati gruparii teroriste Stat Islamic au fost arestati in sudul Turciei

Fortele de ordine turce au arestat doi presupusi kamikaze afiliati organizatiei jihadiste Stat Islamic, unul dintre ei fiind chiar cautat pentru atentatul din Istanbul din luna martie in care au murit patru tu.

Asistenta din partea NATO pentru tarile amenintate de Stat Islamic

Alianta Nord-Atlantica poate oferi asistenta serviciilor de securitate din Libia, Irak, Iordania si din alte tari in operatiunile contra retelei teroriste Stat Islamic, afirma secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, si presedintele Statelor Unite, Barack Obama, dupa o intrevedere la Washington, transmite Mediafax.

Fieful ISIS de pe teritoriul Europei: Aproape 1300 de luptatori ai gruparii jihadiste Stat Islamic s-au mutat pe continent. Romania, Malta, Cehia si Lituania, tari de tranzit

Aproximativ 1300 de membri ai organizatiei teroriste Stat Islamic s-au mutat pe continentul european, in timp ce Romania, Malta, Cehia si Lituania reprezinta doar tari de tranzit pentru acestia, arata.

Lider al filialei irakiene a retelei teroriste Stat Islamic, ucis intr-un raid aerian american

Jasim Khadijah, un lider al filialei irakiene a retelei teroriste Stat Islamic, a fost omorat intr-un raid aerian american, a declarat duminica un purtator de cuvant al coalitiei antiteroriste internationale coordonate de Statele Unite, informeaza ziarul The Guardian, citat de Mediafax.

Tot mai multi copii sufera de sindromul ATCP. Ce presupune boala si cum poate fi tratata

Tot mai multi copii romani sufera de sindromul ATCP Angered Temper with Choleric Progression), un ansamblu de tulburari de comportament cu numeroase manifesari extreme la copii, precum izolare, timiditate sau crize de agresiune si violenta fata de cei din jur. Specialistii arata ca sindromul este un efect psihologic al lipsei parintelui in viata copilului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )