Libnet.ro
UNICEF

15:30

Directorul Agerpres, despre imaginile de la protestul din 10 august

România Liberă România Liberă,
Directorul Agerpres, despre imaginile de la protestul din 10 august

Directorul general al Agerpres, Claudia Nicolae, a afirmat, la audierile din Comisia pentru cultura . continuă pe România Liberă

Sursa Zilei: Ce organizatii in platesc pe Bogdan Parlog, procurorul militar de la protestele din 10 august

Bogdan Pirlog, procurorul militar care a participat la protestele din 10 augusteste anchetat de Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie,in urma unei plangeri depuse pe numele lui chiar de.

Sursa Zilei: Ce organizatii il platesc pe Bogdan Parlog, procurorul militar de la protestele din 10 august

Bogdan Pirlog, procurorul militar care a participat la protestele din 10 augusteste anchetat de Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie,in urma unei plangeri depuse pe numele lui chiar de.

Dezbatere despre industria romaneasca din vremea comunismului la Libraria Carturesti de la Arhitectura. Joi, ora 19 00

Editura TREI si site-ul Contributors. ro va invita la lansarea volumului Aspecte ale economiei romanesti in timpul Razboiului Rece 1946 - 1991) de Petre Opris, joi, 20 iunie 2019, ora 19. 00, in libraria Modul Carturesti str. Academiei nr. 18-20, la parterul Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu). Vor vorbi istoricul Bogdan Murgescu , Dumitru Lacatusu, directorul Centrului de consultanta istorica, si Vasile Buga, cercetator.

Dezbatere despre industria romaneasca din vremea comunismului la Libraria Carturesti de la Arhitectura. Joi, ora 19.00

Editura TREI si site-ul Contributors. ro va invita la lansarea volumului Aspecte ale economiei romanesti in timpul Razboiului Rece 1946 - 1991) de Petre Opris, joi, 20 iunie 2019, ora 19. 00, in libraria Modul Carturesti str. Academiei nr. 18-20, la parterul Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu). Vor vorbi istoricul Bogdan Murgescu , Dumitru Lacatusu, directorul Centrului de consultanta istorica, si Vasile Buga, cercetator. Cumpara editia cartonata cu autograful autorului.

Asociatia Initiativa pentru Justitie: Seful Inspectiei Judiciare, Lucian Netejoru, a facut plangere penala pe numele procurorului care a deschis dosarul violentelor jandarmilor din 10 august

Asociatia Initiativa pentru Justitie AIJ) anunta ca seful Inspectiei Judiciare, Lucian Netejoru, a facut o plangere penala pe numele lui Bogdan Pirlog procurorul care a deschis dosarul violentelor.

Asociatia Initiativa pentru Justitie: Bogdan Pirlog, procurorul care a deschis dosarul 10 august, cercetat disciplinar pentru ca a criticat Sectia Speciala

Asociatia Initiativa pentru Justitie AIJ) anunta intr-un comunicat de presa ca Inspectia Judiciara a declansat cercetarea disciplinara impotriva a doi dintre co-presedintii AIJ, procurorii Bogdan Pirlog si Sorin Marian Lia, pe motiv ca, in timpul consultarilor cu presedintele Iohannis, au criticat functionarea Sectiei Speciale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )