Libnet.ro
UNICEF

05:30

Directorul FBI contrazice Casa Alba in scandalul demiterii fostului director: James Comey nu si-a pierdut sprijinul agentilor FBI

Hotnews Hotnews,
 Directorul FBI contrazice Casa Alba in scandalul demiterii fostului director: James Comey nu si-a pierdut sprijinul agentilor FBI

Andrew McCabe, directorul interimar al FBI-ului, contrazice afirmatia lui Donald Trump, potrivit careia James Comey, directorul demis de catre presedintele american, si-ar fi pierdut sprijinul agentilor FBI, potrivit New York Times. UPDATE Casa Alba sustine ca nu e nimic ilegal sau nepotrivit ca Trump s-a interesat daca Comey se afla sub investigatie Reuters). continuă pe Hotnews

UPDATE Donald Trump, dupa ce la primit la Casa Alba pe seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov: O foarte, foarte buna intalnire

Presedintele american a evocat miercuri o foarte, foarte buna intalnire dupa ce l-a primit, la Casa Alba, pe seful diplomatiei rusesti, Serghei Lavrov, a doua zi dupa controversata demitere a sefului FBI, scrie AFP.

UPDATE Donald Trump, dupa ce l-a primit la Casa Alba pe seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov: O foarte, foarte buna intalnire

Presedintele american a evocat miercuri o foarte, foarte buna intalnire dupa ce l-a primit, la Casa Alba, pe seful diplomatiei rusesti, Serghei Lavrov, a doua zi dupa controversata demitere a sefului FBI, scrie AFP.

Directorul FBI a aflat de la televizor ca a fost concediat: E o gluma destul de amuzanta

Directorul FBI, concediat marti de Donald Trump, tinea un discurs in fata unui grup de angajatii din Los Angeles, cand un televizor din fundal a anuntat ca a fost demis. Ca raspuns, Comey a ras, spunand ca este o gluma destul de amuzanta, scrie New York Times in pagina electronica.

Trump l-a primit la Casa Alba pe Lavrov. Avantaj Rusia |ANALIZA DW

Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, a avut de ce sa fie bine dispus la intalnirea de la Casa Alba cu presedintele Donald Trump, intrucat haosul politic de la Washington este in interesul Moscovei.

Trump il va primi pe Erdogan la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, il va primi pe presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, saptamana viitoare, la Casa Alba, informeaza bloomberg, care citeaza The Associated Press.

iNTALNIRE DE GRAD ZERO! Erdogan merge la Casa Alba, dupa ce Trump a anuntat ca ii inarmeaza pe kurzi

Presedintele SUA, Donald Trump, il va primit pe Recep Tayyip Erdogan, presedintele Turciei, la Casa Alba, in data de 16 mai, transmite Bloomberg. Este prima intalnire fata in fata.

Vicepresedintele SUA, Mike Pence, a lovit din greseala un copil, la Casa Alba. Reactia baiatului face inconjurul lumii - VIDEO

Vicepresedintele Statelor Unite, Mike Pence, a lovit din greseala cu mana un baiat, in timpul unui eveniment dedicat soldatilor americani, la Casa Alba. Fara sa-si dea seama, Pence si-a.

Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, a ajuns la Casa Alba, unde discuta cu Donald Trump, in Biroul Oval

Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, a ajuns miercuri dimineata la Casa Alba, pentru o intalnire cu presedintele Donald Trump, dupa ce a discutat anterior cu secretarul de stat Rex Tillerson, anunta AFP.

Presedintele Donald Trump se va intalni, miercuri, cu seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, se va intalni, miercuri, cu seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, la Casa Alba, conform programului oficial al liderului american, o intrevedere confirmata de presa de stat rusa, transmite DPA, potrivit Agerpres.

Un fost oficial din administratia SUA a confirmat in Senat ca a avertizat Casa Alba ca Flynn poate fi santajat de rusi

Fostul Procuror General al SUA Sally Yates a declarat luni, in Congres, ca a avertizat Casa Alba in luna ianuarie ca noul consilier pentru Securitate Nationala, Michael Flynn, poate fi santajat de rusi, pentru ca si-a mintit sefii in legatura cu discutiile si contactele avute deu Ambasadorul Moscovei la Washington, relateaza Associated Press.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )