Libnet.ro
UNICEF

18:00

Un fost oficial din administratia SUA a confirmat in Senat ca a avertizat Casa Alba ca Flynn poate fi santajat de rusi

Adevărul Adevărul,
Un fost oficial din administratia SUA a confirmat in Senat ca a avertizat Casa Alba ca Flynn poate fi santajat de rusi

Fostul Procuror General al SUA Sally Yates a declarat luni, in Congres, ca a avertizat Casa Alba in luna ianuarie ca noul consilier pentru Securitate Nationala, Michael Flynn, poate fi santajat de rusi, pentru ca si-a mintit sefii in legatura cu discutiile si contactele avute deu Ambasadorul Moscovei la Washington, relateaza Associated Press. continuă pe Adevărul

Seful SRI Prahova, Sabin Iancu, a fost schimbat din functie oficial

Seful SRI Prahova, Sabin Iancu, a fost schimbat din functie, a confirmat pentru HotNews. ro purtatorul de cuvant al Serviciului Roman de Informatii, Ovidiu Marincea. Site-ul Lumea Justitiei a prezentat masura drept continuarea actiunii de inlaturare a oamenilor controversati din structurile de conducere ale SRI inceputa de Eduard Helvig. Purtatorul de cuvant al SRI n-a precizat care au fost motivele inlocuirii lui Iancu, afirmand doar ca a fost vorba de o decizie manageriala.

Cartel Alfa: Suntem nemultumiti de inexistenta unei grile de salarizare pentru personalul din administratia publica locala

Secretarul general din cadrul confederatiei Cartel Alfa, Petru Dandea, a declarat marti, la finalul discutiilor din Comisia de munca a Camerei Deputatilor pe baza proiectului de lege a salarizarii unitare, ca sindicalistii sunt nemultumiti de inexistenta unei grile de salarizare pentru personalul din administratia publica locala, astfel ca stabilirea veniturilor pentru acestia ramane la discretia ordonatorului de credit, informeaza News. ro.

Seful SRI Prahova, Sabin Iancu, a fost eliberat din functie si mutat intr-o alta unitate. Colonelul Iancu era acuzat ca avea relatii cu procurorul suspendat Mircea Negulescu

Seful Directiei Judetene de Informatii Prahova din cadrul SRI, Sabin Iancu, a fost eliberat din functie prin decizie manageriala, a anuntat, marti, purtatorul de cuvant al SRI, Ovidiu Marincea.

ALERTA in Paris! Gara de Nord a fost EVACUATA din cauza a trei SUSPECTI considerati PERICULOSI

Stare de alerta in Paris. Gara de Nord a fost evacuata, luni noapte mai multe ore. Oamenii legii au considerat ca siguranta oamenilor este in pericol dupa ce au primit informatii despre trei persoane co.

50.000 de nemti au fost evacuati din locuinte, dupa gasirea unor bombe neexplodate din cel de-al doilea Razboi Mondial

Aproximativ 50. 000 de persoane au fost evacuate, duminica, din locuintele lor, dupa ce in orasul german Hanovra s-au descoperit cinci bombe neexplodate ramase din cel de-al II-lea Razboi Mondial.

Lovitura DURA pentru Ilie Nastase: A fost SUSPENDAT din nou!

Ilie Nastase a primit o lovitura drastica, dupa scandalul de la Fed Cup. Acesta a fost suspendat de Federatia Internationala de Tenis, in urma incidentelor de la meciul dintre Romania si Marea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )