Libnet.ro
UNICEF

08:30

Directorul FBI a aflat de la televizor ca a fost concediat: E o gluma destul de amuzanta

Hotnews Hotnews,
 Directorul FBI a aflat de la televizor ca a fost concediat: E o gluma destul de amuzanta

Directorul FBI, concediat marti de Donald Trump, tinea un discurs in fata unui grup de angajatii din Los Angeles, cand un televizor din fundal a anuntat ca a fost demis. Ca raspuns, Comey a ras, spunand ca este o gluma destul de amuzanta, scrie New York Times in pagina electronica. continuă pe Hotnews

Directorul FBI a aflat de la televizor ca a fost concediat, chiar in timp ce tinea un discurs in fata unor angajati

James Comey a aflat de la televizor ca presedintele Donald Trump l-a concediat din functia de director FBI, informeaza New York Times. Comey tinea un discurs in fata unui grup de angajati din Los.

Presedintele Donald Trump l-a concediat pe directorul FBI, James Comey

Presedintele Donald Trump a anuntat, printr-o scrisoare publica, concedierea directorului FBI-ului, dupa consultari cu procurorul general si adjunctul procurorului general, pentru motivul ca acesta nu este capabil sa conduca eficient FBI-ul.

SUA: Presedintele Donald Trump l-a demis pe directorul FBI, James Comey (Casa Alba)

Presedintele american, Donald Trump, l-a demis marti pe directorul Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey, o decizie surpriza care a provocat o unda de soc la Washington, transmite AFP, care aminteste ca FBI este institutia insarcinata cu ancheta asupra eventualelor legaturi intre echipa de campanie a lui Trump si Rusia.

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a demis, marti, pe directorul FBI, James Comey

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, l-a demis pe directorul Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey, transmite AFP.

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a demis, marti, pe directorul FBI, James Comey. Trump: Nu sunteti capabil sa conduceti de o maniera eficace Biroul

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, l-a demis pe directorul Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey, transmite AFP.

Presedintele Trump l-a demis pe directorul FBI

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a semnat in timpul noptii scrisoarea de demitere a directorului Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey. Demiterea acestuia a socat Washingtonul, iar democratii au acuzat ca eliminarea lui Comey are legatura cu investigatia condusa de FBI cu privire la legaturile dintre campania Trump si Rusia, relateaza BBC.

Unda de soc la Washington. Trump l-a demis pe directorul FBI

Presedintele american, Donald Trump, l-a demis marti pe directorul Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey, o decizie surpriza care a provocat o unda de soc la Washington, transmite AFP, care.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )