Libnet.ro
UNICEF

01:05

Directorul RA-APPS, Gabriel Surdu, retinut de DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Directorul RA-APPS, Gabriel Surdu, retinut de DNA

ACTUALIZARE 18:26 Directorul RA-APPS, Gabriel Surdu, a fost retinut de procurorii DNA, in dosarul in care este suspectat ca i-a cerut sefului CJ Buzau sa faciliteze firmei sale, pe care o conducea printr-un intermediar, obtinerea unui contract pentru lucrari de canalizare in valoare de aproape 11 milioane euro, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Seful RA-APPS, Gabriel Surdu, audiat la DNA (VIDEO)

Seful RA-APPS, Gabriel Surdu, a fost adus cu mandat la DNA pentru audieri. Acesta ar fi acuzat de infractiunea de cumparare de influentei. Potrivit procurorilor, Surdu i-ar fi cerut presedintelui Consiliului .

Seful RA-APPS, Gabriel Surdu, a fost retinut de procurorii DNA (VIDEO)

Seful RA-APPS, Gabriel Surdu, a fost retinut, miercuri, de DNA si urmeaza sa fie dus, joi, in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, informeaza B1 TV. Acesta a fost audiat de.

VIDEO DNA: Seful RA-APPS, Gabriel Surdu, retinut pentru cumparare de influenta; procurorii cer arestarea preventiva

Directia Nationala Anticoruptie informeaza ca procurorii au dispus retinerea lui Gabriel Surdu, director al Regiei Autonome - Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat, pentru cumparare de influenta, acesta urmand sa fie prezentat joi Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

UPDATE: Directorul RA-APPS, RETINUT de DNA. Gabriel Surdu i-a cerut sefului CJ Buzau sa intervina pentru obtinerea unei lucrari de canalizare. Surdu risca RETINEREA

12: Directorul RA-APPS, Gabriel Surdu, a fost retinut de procurorii DNA, in dosarul in care este suspectat ca i-a cerut sefului CJ Buzau sa faciliteze firmei sale, pe care o conducea printr-un intermediar, obtinerea unui contract pentru lucrari de canalizare in valoare de aproape 11 milioane euro.

Directorul RA-APPS, adus la DNA pentru a fi audiat

ACTUALIZARE 17:12 Directorul RA-APPS, Gabriel Surdu, a fost adus la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este suspectat ca i-a cerut sefului CJ Buzau sa ii faciliteze firmei sale, pe care o conducea printr-un intermediar, obtinerea unui contract pentru lucrari de canalizare in valoare de aproape 11 milioane euro, potrivit surselor din presa.

Numele lui Cristi Bigiu, intr-un nou dosar de coruptie. Ar fi ajutat firma sefului RA-APPS sa obtina un contract de lucrari la Ghergheasa

Numele lui Cristinel Bigiu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Buzau, este vehiculat intr-un dosar in care este cercetat pentru coruptie directorul RA-APPS, Gabriel Surdu.

UPDATE: Directorul RA-APPS, RETINUT de DNA, eliberat de instanta. DNA a contestat decizia judecatorului. Seful RA-APPS a cumparat influenta de la baronul PSD Bigiu

30 Judecatorul de drepturi si libertati de la Tribunalul Bucuresti a RESPINS solicitarea DNA de arestare a directorului general al RA-APPS, Georgian Gabriel Surdu, instituind controlul judiciar. DNA a contestat decizia la Curtea de Apel Bucuresti. Directorul RA-APPS a fost retinut de procurorii DNA in dosarul in care este suspectat ca i-a cerut sefului CJ Buzau sa faciliteze firmei sale, pe care o conducea printr-un intermediar, obtinerea unui contract pentru lucrari de canalizare in valoare de aproape 11 milioane euro.

Directorul RA-APPS, retinut de DNA. Georgian Surdu, suspectat de fapte de coruptie

10 - Directorul RA-APPS, Georgian Surdu a fost retinut de DNA in dosarul in care este suspectat ca i-a cerut sefului CJ Buzau sa faciliteze firmei sale, pe care o conducea printr-un intermediar,.

Ce avere are seful RA-APPS, Georgian Surdu

Avere incredibila a sefului RA-APPS, Georgian Surdu, acumultata in mare parte in perioada in care s-a aflat in fruntea institutiei. Din salariul de bugetar de aproximativ 4. 500 de lei pe luna, Surdu a reusit.

Directorul RA-APPS, audiat la DNA. Gabriel Surdu i-a cerut sefului CJ Buzau sa intervina pentru obtinerea unei lucrari de canalizare. Surdu risca RETINEREA

Gabriel Surdu va fi dus la audieri la sediul DNA, conform unor surse judiciare, care sustin ca ar fi vorba despre prejudicii mari, faptele ar fi grave si nu este exclusa retinerea. Surdu i-ar fi cerut sefului CJ Buzau, Cristinel Bigiu, sa intervina pentru obtinerea unui contract de canalizare in comuna Ghergheasa, in valoare de aproape 11 milioane de euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )