Libnet.ro
UNICEF

22:15

Directorul RA-APPS, Georgian Surdu, TURNAT la DNA de fostul baron de Buzau

Antena3 Antena3,
Directorul RA-APPS, Georgian Surdu, TURNAT la DNA de fostul baron de Buzau

Directorului RA-APPS Georgian Surdu a fost turnat la procurori de fostul presedinte al Consiliului Judetean Buzau. Cristinel Bigiu a recunoscut in fata procurorilor DNA ca, in 2013, ar fi primit de la Surdu 75. continuă pe Antena3

Directorul RA-APPS, Georgian Surdu, dus in fata judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva

Gabriel Surdu, directorul Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat RA-APPS), ar putea afla, joi, daca va fi cercetat in spatele gratiilor. Asta dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti vor lua in discutie propunerea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva.

Directorul RA-APPS, Gabriel Surdu, retinut de DNA

Directorul RA-APPS, Gabriel Surdu, a fost retinut aseara de procurorii DNA, in dosarul in care este suspectat ca i-a cerut sefului CJ Buzau sa faciliteze firmei sale, pe care o conducea printr-un intermediar, obtinerea unui contract pentru lucrari de canalizare in valoare de aproape 11 milioane euro. Surdu va fi dus astazi la instanta cu propunere de arestare preventiva.

Directorul RA-APPS, Gabriel Surdu, retinut de DNA

ACTUALIZARE 18:26 Directorul RA-APPS, Gabriel Surdu, a fost retinut de procurorii DNA, in dosarul in care este suspectat ca i-a cerut sefului CJ Buzau sa faciliteze firmei sale, pe care o conducea printr-un intermediar, obtinerea unui contract pentru lucrari de canalizare in valoare de aproape 11 milioane euro, potrivit surselor din presa.

Ce avere are seful RA-APPS, Georgian Surdu

Avere incredibila a sefului RA-APPS, Georgian Surdu, acumultata in mare parte in perioada in care s-a aflat in fruntea institutiei. Din salariul de bugetar de aproximativ 4. 500 de lei pe luna, Surdu a reusit.

Directorul RA-APPS, Gabriel Surdu, retinut de DNA

ACTUALIZARE 10:25 Tribunalul Bucuresti analizeaza cererea DNA de arestare preventiva a sefului RA-APPS Tribunalul Bucuresti urmeaza sa se pronunte joi asupra cererii DNA privind arestarea preventiva a lui Gabriel Surdu, director al Regiei Autonome - Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat, retinut pentru cumparare de influenta.

Directorul RA-APPS, retinut de DNA. Georgian Surdu, suspectat de fapte de coruptie

10 - Directorul RA-APPS, Georgian Surdu a fost retinut de DNA in dosarul in care este suspectat ca i-a cerut sefului CJ Buzau sa faciliteze firmei sale, pe care o conducea printr-un intermediar,.

UPDATE: Directorul RA-APPS, RETINUT de DNA. Gabriel Surdu i-a cerut sefului CJ Buzau sa intervina pentru obtinerea unei lucrari de canalizare. Surdu risca RETINEREA

12: Directorul RA-APPS, Gabriel Surdu, a fost retinut de procurorii DNA, in dosarul in care este suspectat ca i-a cerut sefului CJ Buzau sa faciliteze firmei sale, pe care o conducea printr-un intermediar, obtinerea unui contract pentru lucrari de canalizare in valoare de aproape 11 milioane euro.

Directorul RA-APPS, adus la DNA pentru a fi audiat

ACTUALIZARE 17:12 Directorul RA-APPS, Gabriel Surdu, a fost adus la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este suspectat ca i-a cerut sefului CJ Buzau sa ii faciliteze firmei sale, pe care o conducea printr-un intermediar, obtinerea unui contract pentru lucrari de canalizare in valoare de aproape 11 milioane euro, potrivit surselor din presa.

Seful RA-APPS, Gabriel Surdu, audiat la DNA (VIDEO)

Seful RA-APPS, Gabriel Surdu, a fost adus cu mandat la DNA pentru audieri. Acesta ar fi acuzat de infractiunea de cumparare de influentei. Potrivit procurorilor, Surdu i-ar fi cerut presedintelui Consiliului .

Surdu, directorul RA-APPS, bate SRI in tehnica de anihilare a interceptarilor. Instanta a RESPINS arestarea, insa DNA a contestat decizia

Judecatorul de drepturi si libertati de la Tribunalul Bucuresti a RESPINS cererea DNA de arestare a directorului general al RA-APPS, Georgian Gabriel Surdu, retinut pentru cumparare de influenta in scopul obtinerii unor contracte de achizitii publice de aproape 11 milioane de euro. Judecatorul a dispus masura controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile, cu interdictia de a parasi tara. DNA a contestat decizia Tribunalului la Curtea de Apel Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )