Libnet.ro
UNICEF

13:15

Directorul RA-APPS, Gabriel Surdu, retinut de DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Directorul RA-APPS, Gabriel Surdu, retinut de DNA

Directorul RA-APPS, Gabriel Surdu, a fost retinut aseara de procurorii DNA, in dosarul in care este suspectat ca i-a cerut sefului CJ Buzau sa faciliteze firmei sale, pe care o conducea printr-un intermediar, obtinerea unui contract pentru lucrari de canalizare in valoare de aproape 11 milioane euro. Surdu va fi dus astazi la instanta cu propunere de arestare preventiva. continuă pe Ziarul Bursa

Directorul RA-APPS, Gabriel Surdu, retinut de DNA

ACTUALIZARE 18:26 Directorul RA-APPS, Gabriel Surdu, a fost retinut de procurorii DNA, in dosarul in care este suspectat ca i-a cerut sefului CJ Buzau sa faciliteze firmei sale, pe care o conducea printr-un intermediar, obtinerea unui contract pentru lucrari de canalizare in valoare de aproape 11 milioane euro, potrivit surselor din presa.

Directorul RA-APPS, Gabriel Surdu, retinut de DNA

ACTUALIZARE 10:25 Tribunalul Bucuresti analizeaza cererea DNA de arestare preventiva a sefului RA-APPS Tribunalul Bucuresti urmeaza sa se pronunte joi asupra cererii DNA privind arestarea preventiva a lui Gabriel Surdu, director al Regiei Autonome - Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat, retinut pentru cumparare de influenta.

Seful RA-APPS, Gabriel Surdu, audiat la DNA (VIDEO)

Seful RA-APPS, Gabriel Surdu, a fost adus cu mandat la DNA pentru audieri. Acesta ar fi acuzat de infractiunea de cumparare de influentei. Potrivit procurorilor, Surdu i-ar fi cerut presedintelui Consiliului .

Seful RA-APPS, Gabriel Surdu, a fost retinut de procurorii DNA (VIDEO)

Seful RA-APPS, Gabriel Surdu, a fost retinut, miercuri, de DNA si urmeaza sa fie dus, joi, in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, informeaza B1 TV. Acesta a fost audiat de.

VIDEO DNA: Seful RA-APPS, Gabriel Surdu, retinut pentru cumparare de influenta; procurorii cer arestarea preventiva

Directia Nationala Anticoruptie informeaza ca procurorii au dispus retinerea lui Gabriel Surdu, director al Regiei Autonome - Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat, pentru cumparare de influenta, acesta urmand sa fie prezentat joi Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Directorul RA-APPS, Georgian Surdu, TURNAT la DNA de fostul baron de Buzau

Directorului RA-APPS Georgian Surdu a fost turnat la procurori de fostul presedinte al Consiliului Judetean Buzau. Cristinel Bigiu a recunoscut in fata procurorilor DNA ca, in 2013, ar fi primit de la Surdu 75.

DNA cere arestarea sefului RA-APPS, Gabriel Surdu, acuzat de cumparare de influenta

Procurorii DNA au cerut joi arestarea preventiva a lui GeorgianGabriel Surdu, director al RA-APPS, in dosarul in care este acuzat de interventii la seful CJ Buzau pentru ca firma lui sa obtina un contract pentru.

Directorul RA-APPS, Georgian Surdu, dus in fata judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva

Gabriel Surdu, directorul Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat RA-APPS), ar putea afla, joi, daca va fi cercetat in spatele gratiilor. Asta dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti vor lua in discutie propunerea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva.

UPDATE: Directorul RA-APPS, RETINUT de DNA. Gabriel Surdu i-a cerut sefului CJ Buzau sa intervina pentru obtinerea unei lucrari de canalizare. Surdu risca RETINEREA

12: Directorul RA-APPS, Gabriel Surdu, a fost retinut de procurorii DNA, in dosarul in care este suspectat ca i-a cerut sefului CJ Buzau sa faciliteze firmei sale, pe care o conducea printr-un intermediar, obtinerea unui contract pentru lucrari de canalizare in valoare de aproape 11 milioane euro.

Directorul RA-APPS, adus la DNA pentru a fi audiat

ACTUALIZARE 17:12 Directorul RA-APPS, Gabriel Surdu, a fost adus la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este suspectat ca i-a cerut sefului CJ Buzau sa ii faciliteze firmei sale, pe care o conducea printr-un intermediar, obtinerea unui contract pentru lucrari de canalizare in valoare de aproape 11 milioane euro, potrivit surselor din presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )