Libnet.ro
UNICEF

07:45

Directorul Romatsa si-a dat demisia din functie

B1 B1,
Directorul Romatsa si-a dat demisia din functie

Directorul Romatsa, Aleodor Francu, si-a dat demisia din functie, relateaza B1 TV. Anuntul a fost facut la cateva ore dupa ce premierul Victor Ponta a anuntat ca va cere destituirea sa ministrului. continuă pe B1

Directorul ROMATSA si-a dat demisia din functie

Directorul Romatsa, Aleodor Francu, si-a dat demisia din functie, relateaza B1 TV. Anuntul a fost facut la cateva ore dupa ce premierul Victor Ponta a anuntat ca va cere destituirea sa ministrului.

Surse: Directorul Romatsa si-a dat demisia din functie

Directorul Romatsa, Aleodor Francu, si-a dat demisia din functie, potrivit unro surse citate de Mediafax. Anuntul a fost facut la cateva ore dupa ce premierul Victor Ponta a anuntat ca va cere destituirea sa.

Directorul ROMATSA Cluj: Iovan nu a luat legatura cu Clujul. Nu am avut nicio legatura cu el. ...

Directorul ROMATSA Cluj, Gelu Suliteanu, a declarat, miercuri, ca pilotul Adrian Iovan nu avea cum sa ia legatura cu Clujul in timpul zborului spre Oradea al avionului prabusit, asa cum se mentioneaza in raportul prezentat la Guvern, deoarece la Cluj nu mai exista un centru de control zonal, conform Mediafax. In formularea din raport in care se spune ca la ora 15. 18 pilotul a intrat in legatura cu Centrul de control zonal Cluj sunt gresiti termenii. Nu exista zona de control decat la .

Surse: Seful IGSU, colonelul Ion Burlui, si-a dat demisia

Colonelul Ion Burlui, seful Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta si-a dat demisia, iar ministrul Radu Stroe a acceptat-o, potrivit unor surse citate de B1 TV. Acesta a declarat pentru Agerpres ca.

Seful IGSU, colonelul Ion Burlui, si-a dat demisia

Colonelul Ion Burlui, seful Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta si-a dat demisia, iar ministrul Radu Stroe a acceptat-o,relateaza B1 TV. Acesta a declarat pentru Agerpres ca il doare sufletul.

UPDATE. Ponta a demis un secretar de stat in MAI si a cerut inlocuirea sefilor Romatsa si ...

22- Seful IGSU, Ion Burlui si-a dat demisia, conform Ministerului de Interne. Ministrul Radu Stroe a acceptat. 20 - Premierul Victor Ponta a anuntat ca ii va inlocui pe secretarul de stat in Ministerul de Interne Catalin Chiper, pe directorul Romatsa, Aleodor Francu, si ca va solicita in CSAT inlocuirea sefului STS, Marcel Opris. Victor Ponta a calificat operatiunea de salvare din Muntii Apuseni de luni drept un esec. Consider ca aceste responsabilitati, la nivel de .

Seful IGSU, in direct la Antena 3: Mi-am dat demisia, dar nu a fost acceptata. Ulterior, ministrul Radu Stroe a acceptat demisia

Update: Ministrul Radu Stroe a acceptat, in cele din urma, demisia seful IGSU Iona Burlui. Ioan Burlui, seful IGSU, a anuntat in direct la Antena 3 ca si-a prezentat demisia, in urma accidentului aviatic din.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2206 seconds )