Libnet.ro
UNICEF

15:30

Un discurs despre speranta pentru Grecia

România Liberă România Liberă,
Un discurs despre speranta pentru Grecia

Pe 6 septembrie 1946, secretarul de stat al SUA James F. Byrnes a mers la Stuttgart pentru a livra istoricul sau Discurs al sperantei. Mesajul lui Byrnes a marcat schimbarea de atitudine de dupa razboi a Americii vis-a-vis de Germania si a oferit unei natiuni cazute o sansa sa-si imagineze recuperarea, dezvoltarea si intoarcerea la normalitate. Sapte decenii mai tarziu, tara mea, Grecia, este cea care are nevoie de o astfel de sansa. continuă pe România Liberă

UE cere bani Romaniei pentru Grecia

Eu, unul, nu vreau sa-i dau Greciei 1,5 miliarde de euro, cum pare ca a hotarat ieri Comisia Europeana sa ne ceara fiecareia dintre tarile membre ale Uniunii Europene, care nu suntem si membre ale Zonei Euro o garantie totala de 13 miliarde de euro, impartita la 9 tari, da o medie de 1,44 miliarde). Stirea despre aceasta solicitare a fost difuzata de Agerpres, la ora 16:21, de la Sofia o preluare dupa Agentia de stiri bulgara BTA), relatand ca vicepremierul Rumiana Bacivarova a precizat ca apelul Comisiei Europene catre statele membre ale Uniunii Europene de a ajuta Atena cu noul program de asistenta nu este privit pozitiv de guvernul de la Sofia.

incepe o noua etapa pentru Grecia: TVA se mareste cu zece procente

Grecia incepe luni o saptamana dificila, cu doua teste majore pentru economie si premierul Alexis Tsipras: redeschiderea bancilor si o majorare a Taxei pe Valoarea Adaugata TVA) de 10 puncte procentuale.

Saptamana grea pentru Grecia: Bancile se REDESCHID cu restrictii, iar TVA creste cu 10 puncte procentuale

Bancile din Grecia se redeschid luni, conform decretului publicat sambata de guvernul elen. Totusi, o data ca redeschiderea bancilor, se majoreaza TVA cu 10 puncte procentuale pentru o serie de bunuri si servicii.

Parlamentul german a aprobat planul de asistenta financiara pentru Grecia

Camera inferioara a Parlamentului Germaniei a aprobat, vineri, noul plan de asistenta financiara destinat Greciei, informeaza Die Welt. Bundestagul, reunit in sesiune extraordinara, a aprobat planul destinat Greciei cu 439 de voturi pentru, 119.

Merkel: Acordul pentru Grecia este dur pentru toate tarile din zona euro

Acordul la care s-a ajuns cu greu luni pentru a oferi Greciei un nou sprijin financiar in schimbul reformelor este dur atat pentru populatia elena, cat si pentru celelalte tari din zona euro, a declarat vineri cancelarul german Angela Merkel.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )