Libnet.ro
UNICEF

17:01

Ce a discutat Ponta cu mai tanarul premier italian Matteo Renzi

Adevărul Adevărul,
Ce a discutat Ponta cu mai tanarul premier italian Matteo Renzi

Premierul Victor Ponta s-a intalnit cu noul premier italian, Matteo Renzi, pentru a discuta despre relatia economica dintre cele doua state si despre teme de actualitate de pe agenda europana. continuă pe Adevărul

Noul premier italian obtine votul de incredere al deputatilor dupa ce a pledat pentru Europa

Noul premier italian, Matteo Renzi, a obtinut marti, votul de incredere din partea deputatilor, dupa un discurs in care a afirmat ca Italia are un rol important in viitorul Europei, potrivit AFP.

Ponta, vizita la Roma. Se va intalni cu Renzi si, posibil, cu Papa Francisc.

Premierul Victor Ponta pleaca la Roma cu o aeronava militara Spartan, pentru o posibila intalnire cu Papa Francis si o intrevedere cu noul premier italian, Matteo Renzi. Ponta va participa si la o reuniune a Partidului Socialistilor Europeni PES), la care se va discuta despre nominalizarea presedintelui Parlamentului European, Martin Schulz, pentru functia de presedinte al Comisiei Europene, in locul lui Jose Manuel Barroso, al carui mandat urmeaza sa expire, noteaza Mediafax. Premierul va .

Ponta in Italia ce avem pe linie politica, ce avem pe linie guvernamentala

Victor Ponta intreprinde incepand de joi o vizita oficiala la Roma, unde se va intalni cunoul premier italian, Matteo Renzi, va avea o intrevedere cuPapa Francisc si va participa la reuniunea Partidului Socialistilor Europeni PES). Dovedeste premierul astfel ca este cel mai important actor politic din Romania pe zona relatiilor externe?.

Noul premier italian a obtinut votul de incredere al deputatilor.

Premierul italian Matteo Renzi a obtinut marti votul de incredere al deputatilor, dupa ce a criticat euroscepticii si a afirmat ca Italia are un rol important in viitorul Europei, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Guvernul Renzi a obtinut votul de incredere in Senat Europa nu este dusmanul nostru, a declarat cel mai tanar sef de Guvern din Uniunea Europeana 39 de ani), inaintea obtinerii votului de incredere in Camera Deputatilor, unde miscarea sa, Partidul Democrat, detine .

Demolatorul Matteo Renzi, noul premier italian: obiectivele unui politician ambitios si controversat din generatia Erasmus

Noul premier al Italiei, Matteo Renzi, seful principalului partid de stanga - PD, a fost descris ca Demolatorul vechii clase politice, un om al schimbarii, dar care a ajuns la putere fara alegeri. Extrem de ambitios, primarul Florentei si-a inlaturat fostul sef de partid din fotoliul de premier, Renzi e un expert de comunicare, omniprezent pe Twitter si alte retele sociale. Guvernul sau este rezultatul unui compromis politic: are in spate o coalitie mica. Aliatul indispensabil este partidul Noul Centru Dreapta - NCD, fondat de Angelino Alfano, dupa desprinderea sa de Forza Italia, condusa in continuare de Silvio Berlusconi.

Victor Ponta, intalnire la Roma cu noul premier al Italiei

Premierul Victor Ponta va pleca, joi seara, la Roma, unde se va intalni cu noul premier italian, Matteo Renzi, si unde ar urma sa fie primit, la Vatican, de Papa Francisc.

Ponta: Obiectivele europene ale Romaniei vor fi gestionate de Italia.

Obiectivele europene ale Romaniei vor fi gestionate, in semestrul doi al acestui an, de Italia, care va detine presedintia UE, a declarat premierul Victor Ponta, dupa intalnirea pe care a avut-o, vineri, la Roma, cu omologul sau italian, Matteo Renzi, informeaza Mediafax. In semestrul doi al acestui an, Italia va detine presedintia UE si, evident, obiectivele europene ale Romaniei vor fi gestionate de o tara cu care avem relatii atat de bune, a spus Ponta la finalul intrevederii. El a .

Victor Ponta pleaca la Roma cu o aeronava militara Spartan. Premierul ar urma sa fie primit la Vatican de Papa Francisc

Premierul Victor Ponta va pleca, joi seara, la Roma, unde se va intalni cu noul premier italian, Matteo Renzio, si unde ar urma sa fie primit, la Vatican, de Papa Francisc. Ponta va participa si la o reuniune a Partidului Socialistilor Europeni PES).

Victor Ponta va pleca la Roma cu o aeronava militara Spartan, unde ar putea avea o intalnire cu Papa

Premierul Victor Ponta va pleca, joi seara, la Roma, unde se va intalni cu noul premier italian, Matteo Renzio, si unde ar urma sa fie primit, la Vatican, de Papa Francisc. Ponta va participa si la o reuniune.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )