Libnet.ro
UNICEF

06:30

Disputa Trump-FBI: Presedintele nu va vizita sediul central al FBI

Hotnews Hotnews,
 Disputa Trump-FBI: Presedintele nu va vizita sediul central al FBI

Donald Trump nu va merge la sediul central al FBI, cum era de asteptat, dupa ce oficialii agentiei au informat administratia de la Casa Alba ca presedintele nu va fi primit calduros, in contextul demiterii lui James Comey, fostul director al FBI, noteaza Reuters. continuă pe Hotnews

Disputa Trump - FBI: Presedintele nu va vizita sediul central al FBI

Donald Trump nu va merge la sediul central al FBI, cum era de asteptat, dupa ce oficialii agentiei au informat administratia de la Casa Alba ca presedintele nu va fi primit calduros, in contextul demiterii lui James Comey, fostul director al FBI, noteaza Reuters.

Surse: Donald Trump ar fi refuzat o vizita in Romania, DIN CAUZA lui Liviu Dragnea

Presedintele Donald Trump ar fi refuzat sa vina in Romania in luna mai, cand efectueaza o vizita in Europa pentru a participa la reuniunea NATO. Stirea a aparut initial pe DC News,.

Summit musulman organizat cu ocazia primei vizite a lui Donald Trump in strainatate, in Arabia Saudita, dupa depunerea juramantului / Marele absent - Iranul

Presedintele american Donald Trump va participa la un summit arab in Arabia Saudita, in perioada 20 - 21 mai, la prima sa vizita in afara Americii, de cand este presedinte, la care mai sunt invitati de regele Salman al Arabiei regele Abdallah al II-lea al Iordaniei, presedintii nigerian si algerian Abdelaziz Bouteflika si Mahamadou Issoufou, dar si liderii Turciei si Pakistanului, scrie AFP.

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a demis, marti, pe directorul FBI, James Comey. Trump: Nu sunteti capabil sa conduceti de o maniera eficace Biroul

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, l-a demis pe directorul Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey, transmite AFP.

Presedintele SUA, Donald Trump, afirma ca a avut o intalnire foarte buna cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov

Presedintele Donald Trump a declarat ca a avut, miercuri, la Casa Alba, o intrevedere foarte buna cu Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe.

Presedintele Donald Trump se va intalni, miercuri, cu seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, la Casa Alba

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, se va intalni, miercuri, cu seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, la Casa Alba, conform programului oficial al liderului american, o intrevedere confirmata de presa de stat rusa, transmite DPA, potrivit Agerpres.

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a demis, marti, pe directorul FBI, James Comey

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, l-a demis pe directorul Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey, transmite AFP.

Presedintele american Donald Trump se intalneste miercuri cu ministrul rus de Externe (oficial)

Donald Trump il va primi miercuri la Casa Alba pe ministrul ministrul rus de Externe Serghei Lavrov, prima intalnire cu un oficial rus de rang inalt a presedintelui american de la venirea la putere.

SUA: Presedintele Donald Trump l-a demis pe directorul FBI, James Comey (Casa Alba)

Presedintele american, Donald Trump, l-a demis marti pe directorul Biroului Federal de Investigatii FBI), James Comey, o decizie surpriza care a provocat o unda de soc la Washington, transmite AFP, care aminteste ca FBI este institutia insarcinata cu ancheta asupra eventualelor legaturi intre echipa de campanie a lui Trump si Rusia.

Presedintele Donald Trump l-a concediat pe directorul FBI, James Comey

Presedintele Donald Trump a anuntat, printr-o scrisoare publica, concedierea directorului FBI-ului, dupa consultari cu procurorul general si adjunctul procurorului general, pentru motivul ca acesta nu este capabil sa conduca eficient FBI-ul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )