Libnet.ro
UNICEF

12:45

Djokovic si Murray, victorii in prima zi la Turneul Campionilor

Online Sport Online Sport,
Djokovic si Murray, victorii in prima zi la Turneul Campionilor

Jucatorii Novak Djokovic si Andy Murray au debutat cu dreptul la editia din acest an a Turneului Campionilor si au castigat primele meciuri din faza grupelor. continuă pe Online Sport

Turneul Campionilor debuteaza luni: Murray vs Berdych, prima partida

Andy Murray vs Tomas Berdych va fi prima partida de la Turneul Campionilor, competitie care se va desfasura la Londra. Tot luni, Novak Djokovic se va duela cu Jo-Wilfried Tsonga. Intra in material pentru a vedea programul zilei si componenta grupelor.

Turneul Campionilor: componenta grupelor

Tenismanul sarb Novak Djokovici, numarul unu mondial, va evolua la Turneul Campionilor de la Londra in grupa A, din care mai fac parte, conform tragerii la sorti de sambata, britanicul Andy Murray nr. 3), cehul Tomas Berdych 6) si francezul Jo-Wilfried Tsonga 8).

Turneul Campionilor: Debut cu infrangere pentru perechea Tecau/ Lindstedt

Perechea Horia Tecau/ Robert Lindstedt a pierdut primul meci de la Turneul Campionilor, cei doi fiind invinsi de dublul Max Mirnyi/ Daniel Nestor, scor 6-4, 6-71), 10-12. Partida a durat o ora si 35 de minute.

Debut cu infrangere pentru Tecau si Lindstedt la Turneul Campionilor

Perechea formata din Horia Tecau si Robert Lindstedt a pierdut, luni dupa-amiaza, partida inaugurala disputata in Grupa B a Turneului Campionilor contra dublului Max Mirnyi Belarus)/Daniel Nestor Canada).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )