Libnet.ro
UNICEF

00:07

DNA a deschis un nou dosar, pentru campania electorala din 2012. Sunt vizati mai multi lideri liberali

Antena3 Antena3,
DNA a deschis un nou dosar, pentru campania electorala din 2012. Sunt vizati mai multi lideri liberali

Mai multi membri ai PNL Dolj sunt chemati la DNA Craiova intr-un dosar care vizeaza campania electorala din 2012. Petre Pantalia, care in 2012 era membru PNL si care in prezent este seful. continuă pe Antena3

Gheorghe Stefan, trimis in judecata de DNA intr-un nou dosar, pentru trafic de influenta

Gheorghe Stefan, fostul primar al municipiului Piatra Neamt, a fost trimis in judecata de procurorii DNA Bacau pentru trafic de influenta. Gheorghe Stefan executa in prezent o pedeapsa de 3 ani de inchisoare cu executare primita in dosarul privind finantarea ilegala a PDL. Fostul primar este acuzat ca a solicitat si primit de la administratorul unei firme care intentiona sa participe la procedura publica de atribuire a unui contract de lucrari 10% din valoarea lucrarilor ce urmau a fi efectuate.

Gheorghe Stefan, trimis in judecata intr-un nou dosar

Fostul primar al municipiului Piatra Neamt Gheorghe Stefan, care executa in prezent o pedeapsa de sase ani de inchisoare in dosarul Microsoft, a fost trimis in judecata de DNA intr-un nou dosar in care este acuzat ca a primit 200. 000 de lei de la reprezentantul unei firme pentru a interveni pe langa persoane din conducerea Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit ca sa ajute societatea respectiva sa obtina un contract de lucrari.

Gheorghe Stefan, trimis in judecata intr-un nou dosar. Fostul edil ar fi primit bani de la o firma in schimbul unor contracte

Fostul primar al municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, care executa in prezent o pedeapsa de sase ani de inchisoare in dosarul Microsoft, a fost trimis in judecata de DNA intr-un nou dosar. El este acuzat ca a primit 200. 000 de lei de la reprezentantul unei firme pentru a interveni pe langa persoane din conducerea Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit ca sa ajute societatea respectiva sa obtina un contract de lucrari.

Anchetarea alegerilor de catre un condamnat penal pentru frauda electorala este un lucru grav

Senatorul USR Vlad Alexandrescu a declarat, astazi, ca i se pare un lucru foarte grav ca alegerile prezidentiale din 2009 si referendumul din 2012 sa fie anchetate de Liviu Dragnea, care este condamnat penal pentru frauda electorala, considerand ca este si un conflict de interese in acest caz.

Vlad Alexandrescu (USR): Anchetarea alegerilor de catre un condamnat penal pentru frauda electorala este un lucru foarte grav

Ar fi foarte grav ca alegerile prezidentiale din 2009 si referendumul din 2012 sa fie anchetate de catre Liviu Dragnea, un politician condamnat penal tocmai pentru frauda electorala, a declarat Vlad Alexandrescu.

Primarita Gabriela Firea va stabili prin concurs un nou logo pentru Bucuresti. Din juriu face parte Mirel Palada, prezentat ca sociolog, cel care le spunea romanilor Mars la vot

Primarita Municipiului Bucuresti, Gabriela Vranceanu Firea, a decis alegerea unui nou logo pentru Capitala Romaniei.

VIDEO Comisia pentru Libertati Civile din Parlamentul European dezbate raportul MCV pentru Romania si Bulgaria

Comisia pentru Libertati Civile din Parlamentul European LIBE) dezbate marti raportul Comisiei Europene privind Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) pentru Romania si Bulgaria.

Gheorghe Stefan, trimis in judecata intr-un nou dosar

Procurorii DNA Bacau au dispus trimiterea in judecata a fostului primar din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, pentru ca ar fi cerut un comision de 10% din valoare unui contract pe bani publici.

Gheorghe Stefan, trimis in judecata intr-un nou dosar

Procurorii DNA Bacau l-au trimis in judecata pe Gheorghe Stefan, la data faptei, primar al municipiului Piatra Neamt si vicepresedinte al unei formatiuni politice, pentru trafic de influenta intr-un.

Gheorghe Stefan Pinalti, judecat intr-un nou dosar de trafic de influenta. Fostul primar din Piatra Neamt si-a luat zeciuiala dintr-un contract pe bani publici

Procurorii anticoruptie l-au trimis in judecata pe fostul primar din Piatra Neamt intr-un al saselea dosar de trafic de influenta. Gheorghe Stefan Pinalti se afla, in prezent, in penitenciar, el fiind condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare pentru finantarea ilegala a PDL.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.263 seconds )