Libnet.ro
UNICEF

15:15

DNA o face mincinoasa pe batrana din Radauti pe care au aruncat-o in strada, in Bucuresti, dupa audieri

Antena3 Antena3,
DNA o face mincinoasa pe batrana din Radauti pe care au aruncat-o in strada, in Bucuresti, dupa audieri

Maria Cociorvan, batrana de 72 de ani din Radauti care a fost luata cu mascatii si dusa la DNA Bucuresti, la audieri, pentru ca ar fi dat mita gaini si oua, i-a acuzat de minciuna pe procurorii DNA. continuă pe Antena3

Vladimir Putin incepe RAZBUNAREA. Moscova interzice produsele agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni economice antiruse

Rusia va interzice sau va limita timp de un an importurile de produse agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni economice antiruse,anunta Kremlinul, citat de AFP. in scopul protejarii intereselor.

Rusia interzice produsele agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni impotriva ei

Rusia va interzice sau va limita timp de un an importurile de produse agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni economice impotriva ei, anunta Kremlinul, citat de AFP.

Moscova va interzice sau va limita importurile de produse agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni impotriva Rusiei

Kremlinul a anuntat, miercuri, ca Rusia va interzice sau va limita timp de un an importurile de produse agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni economice antiruse, relateaza AFP. in scopul protejarii.

Moscova interzice produsele agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni contra Rusiei

Rusia va interzice sau va limita timp de un an importurile de produse agroalimentare din tarile care au adoptat sanctiuni economice antiruse, informeaza Mediafax.

UPDATE Vladimir Putin: Rusia interzice pentru un an importul de produse agro-alimentare din tarile care au impus sanctiuni impotriva sa

Rusia interzice pentru un an importul de produse agro-alimentare din tarile care au impus sanctiuni impotriva sa, a anuntat miercuri presedintele Vladimir Putin, citat de AFP.

Prima aplicatie din Romania care permite plata cu Bitcoin

Lokko, prima aplicatie mobila de curierat din Sud-Estul Europei bazata pe crowdsourcing, devine si prima aplicatie din Romania care permite plata cu Bitcoin. Lokko integreaza unul dintre cele mai diverse sisteme de plata pentru o aplicatie romaneasca serviciile de curierat in aceeasi zi oferite prin Lokko pot fi platite prin SMS, card, cash, Bitcoin si MobilPay Wallet. Plata serviciilor de curierat cu Bitcoin, cea mai cunoscuta moneda digitala descentralizata, este o premiera in ceea ce priveste modalitatile de plata [].

DNA face perchezitii la CJ Braila si la locuinta lui Gheorghe Bunea Stancu, intr-un dosar cu prejudiciu de aproximativ trei milioane de lei

Directia Nationala Anticoruptie efectueaza perchezitii la Conciliul Judetean Braila si la locuinta lui Gheorghe Bunea Stancu, presedintele CJ, intr-un dosar privind acordarea preferentiala de contracte pentru anumite firme. Ar fi vorba despre contracte cu statul, intre care si contracte de deszapezire .

Papalekas face prima achizitie din afara Capitalei

Globalworth, compania de investitii infiintata anul trecut de omul de afaceri Ioannis Papalekas, a cumparat pentru circa 18 milioane de euro, de la firma Invest4SEE, cu capital romano-german, parcul logistic Timisoara Airport Park, in care va investi inca 17 milioane de euro pentru extindere.

Wall Street face fata crizei din Ucraina

Wall Street a terminat pe verde miercuri, dupa o sesiune indecisa, pe o piata febrila si in ciuda crizei din Ucraina si a semnelor negative din Europa: Dow Jones a castigat 0,08%, iar Nasdaq 0,05%.

Steaua, prima echipa din Romania care va testa sprayul special de la Cupa Mondiala

UEFA va introduce sprayul invizibil testat la Cupa Mondiala 2014 si in meciurile de Liga Campionilor. In Romania, acesta va aparea pentru prima oara la partida Stelei cu Ludogoret, din playoff-ul Ligii Campionilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )