Libnet.ro
UNICEF

21:15

DNA face perchezitii la CJ Braila si la locuinta lui Gheorghe Bunea Stancu, intr-un dosar cu prejudiciu de aproximativ trei milioane de lei

România Liberă România Liberă,
DNA face perchezitii la CJ Braila si la locuinta lui Gheorghe Bunea Stancu, intr-un dosar cu prejudiciu de aproximativ trei milioane de lei

Directia Nationala Anticoruptie efectueaza perchezitii la Conciliul Judetean Braila si la locuinta lui Gheorghe Bunea Stancu, presedintele CJ, intr-un dosar privind acordarea preferentiala de contracte pentru anumite firme. Ar fi vorba despre contracte cu statul, intre care si contracte de deszapezire . continuă pe România Liberă

DNA face perchezitii la CJ Braila si la locuinta lui Gheorghe Bunea Stancu

Directia Nationala Anticoruptie efectueaza perchezitii la Conciliul Judetean Braila si la locuinta lui Gheorghe Bunea Stancu, presedintele CJ, intr-un dosar privind acordarea preferentiala de contracte pentru anumite firme.

Perchezitii la CJ Braila si la locuinta lui Gheorghe Bunea Stancu, intr-un dosar cu prejudiciu de aproximativ trei milioane de lei.

Directia Nationala Anticoruptie efectueaza perchezitii la Conciliul Judetean Braila si la locuinta lui Gheorghe Bunea Stancu, presedintele CJ, intr-un dosar privind acordarea preferentiala de contracte pentru anumite firme. Ar fi vorba despre contracte cu statul, intre care si contracte de deszapezire. Bunea Stancu este cercetat pentru abuz in serviciu si conflict de interese.

Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Braila si la locuinta lui Gheorghe Bunea Stancu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) fac perchezitii, joi dimineata, la sediul Consiliului Judetean Braila si la locuinta sefului institutiei, Gheorghe Bunea Stancu, intr-un dosar privind contracte pe bani acordate unor firme, au declarat,.

Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Braila si la locuinta lui Bunea Stancu. Baronul PSD, banuit ca directiona contracte din bani publici spre firme apropiate

Procurorii DNA Galati fac joi dimineata perchezitii la sediul Consiliului Judetean Braila si la locuinta sefului institutiei, Gheorghe Bunea Stancu, intr-un dosar de coruptie, informeaza DNA intr-un comunicat. Stancu este suspectat ca era implicat in comiterea unor fapte asimilate celor de coruptie, directionand contracte din bani publici spre firme pe care el insusi le controla indirect. Ora 09. 50: Vezi in articol cele cinci contracte din bani publici suspectate de trucareIn curs de actualizare.

Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Braila si la locuinta lui Bunea Stancu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) efectueaza joi dimineata perchezitii la sediul Consiliului Judetean Braila si la locuinta sefului institutiei, Bunea Stancu, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Perchezitii DNA la Consiliul Judetean Braila si la resedinta baronului Gheorghe Bunea Stancu

DNA a descins in aceasta dimineata sediul Consiliului Judetean Braila si la resedinta presedintelui acestei institutii, baronul local Gheorghe Bunea Stancu. El este acuzat ca ar fi atribuit ilegal mai multe contracte. DNA colaboreaza cu SRI in acest dosar.

Trei firme, intre care una controlata de Gheorghe Bunea Stancu, detin monopolul lucrarilor licitate de CJ Braila

Procurorii DNA arata, in dosarul in care este anchetat si presedintele CJ Braila, ca trei firme, intre care una controlata de Gheorghe Bunea Stancu, detin monopolul lucrarilor licitate de CJ Braila. Prejudiciul ar fi de aproape trei milioane de lei.

Cine este Gheorghe Bunea Stancu, baronul de Braila

Romania Libera a dezvaluit, in septembrie 2010, care sunt afacerile presedintelui Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu.

Baronul de Braila, saltat de DNA. Un nou dosar de coruptie pentru Bunea Stancu. Prejudiciul, 3 milioane euro

Update 11. 40 - Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a fost dus la audieri la DNA Galati, dupa ce procurorii au facut perchezitii la domiciliul acestuia si la sediul institutiei pe.

Reactia PSD, dupa ce baronul de Braila a fost saltat de mascati: Orice actiune a autoritatilor, justificata

Purtatorul de cuvant al PSD, Dan Sova, a precizat, joi, referitor la perchezitiile DNA la CJ Braila si la locuinta lui Gheorghe Bunea Stancu, ca orice actiune a autoritatilor este una justificata, el.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )