Libnet.ro
UNICEF

01:05

DNA: Toni Grebla a primit foloase necuvenite de peste 100.000 de euro. Este vorba de un tractor cu remorca, 80 de struti, materiale de constructie si salariile pentru sase persoane ce lucrau la ferma desi erau angajati de Asociatia Camera de Comert Roman

Hotnews Hotnews,
 DNA: Toni Grebla a primit foloase necuvenite de peste 100.000 de euro. Este vorba de un tractor cu remorca, 80 de struti, materiale de constructie si salariile pentru sase persoane ce lucrau la ferma desi erau angajati de Asociatia Camera de Comert Roman

DNA a dispus extinderea urmaririi penale fata de Toni Grebla pentru trafic de influenta, in forma continuata 2 infractiuni) si fals in declaratii in forma continuata 13 acte materiale), procurorii spunand ca in campaniile electorale din 2008 si 2012) acesta a primit foloase electorale necuvenite in cuantum total de 100. 000 euro cate 50. 000 de euro per campanie) de la Bircina Ion. continuă pe Hotnews

Fostul judecator al Curtii Constitutionale Toni Grebla, acuzat de noi fapte de coruptie. Ar fi primit 150.000 de euro pentru a-si folosi influenta

Fostul judecator al Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), Toni Grebla, s-a prezentat miercuri dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Surse judiciare au precizat ca procurorii il vor instiinta ca a fost extinsa urmarirea penala pe numele acestuia, el fiind suspectat de noi fapte de trafic de influenta.

Noi acuzatii pentru Toni Grebla. Fostul judecator a fost audiat de procurorii DNA

UPDATE - Procurorii DNA au extins cercetarile in dosarul in care este anchetat fostul judecator al CC, Toni Grebla, in legatura cu presupuse fapte comise in campania electorala, legate de comunitatile de.

Fostul judecator al CC Toni Grebla, audiat la DNA

Fostul judecator al Curtii Constitutionale Toni Grebla, cercetat in libertate, este audiat la Directia Nationala Anticoruptie, in aceasta dimineata, el declarand, la intrarea in sediul DNA, ca a fost chemat sa se prezinte si ca nu stie motivul, mentionand ca spera la o ancheta echitabila, potrivit surselor din presa.

Cercetarile in dosarul lui Toni Grebla, extinse de procurorii anticoruptie

Procurorii DNA au extins cercetarile in dosarul in care este anchetat fostul judecator al CC, Toni Grebla, in legatura cu presupuse fapte comise in campania electorala, legate de comunitatile de romi din Gorj, dar si pentru infractiunea de trafic de.

Noi acuzatii pentru fostul judecator CCR Toni Grebla: Este vorba despre fapte care ar fi fost comise in timpul campaniilor electorale din 2008 si 2012 (VIDEO)

45 Procororii DNA ii aduc lui Toni Grebla noi acuzatii. Este vorba despre fapte care ar fi fost comise in timpul campaniilor electorale din 2008 si 2012, a anuntat fost judecator de la Curtea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )