Libnet.ro
UNICEF

21:00

Doamnele vor sa fie in centrul atentiei in noaptea dintre ani: Ce rochii se poarta de Revelion(VIDEO)

B1 B1,
Doamnele vor sa fie in centrul atentiei in noaptea dintre ani: Ce rochii se poarta de Revelion(VIDEO)

Tinuta in noaptea de Revelion trebuie sa fie pregatita din timp, iar cumpararea ei devine de multe ori o adevarata proba de rezistenta pentru doamne. Ele cauta prin cat mai multe magazine,. continuă pe B1

Doamnele vor sa fie in centrul atentiei in noaptea dintre ani: Ce rochii de poarta de Revelion(VIDEO)

Tinuta in noaptea de Revelion trebuie sa fie pregatita din timp, iar cumpararea ei devine de multe ori o adevarata proba de rezistenta pentru doamne. Ele cauta prin cat mai multe magazine,.

Aglomeratie la saloanele de infrumusetare inainte de Revelion: Ce coafuri se poarta in noaptea dintre ani(VIDEO)

E perioada in care doamnele nu se uita la bani, cand vine vorba despre pregatirea tinutei de Revelion, iar saloanele de infrumusetare sunt luate cu asalt. De la primele ore ale diminetii.

Elena Basescu l-a uitat pe fostul sot. Cu ce barbat MISTERIOS isi va petrece EBA noaptea dintre ani in MALDIVE

Divortul dintre Elena Basescu si Bogdan Ionescu a fost unul dintre cele mai neasteptate din acest an. Totul a fost extrem de discret, iar ambii au ramas in relatii amiabile pentru copii. Pana.

Revelion 2017. Bucurestenii sunt invitati, in Piata George Enescu, sa petreaca noaptea dintre ani alaturi de artisti romani de marca

Primaria Capitalei ii invita pe bucuresteni, pe 31 decembrie 2016, incepand cu ora 17. 00, la petrecerea de Revelion care se va desfasura in Piata George Enescu.

Programe de Revelion: televiziunile au pregatit show-uri cu de toate in noaptea dintre ani. La ce va puteti uita FOTO

Posturile de televiziune au pregatit programe speciale pentru noaptea dintre ani, de la filme si emisiuni pana la show-uri si concerte, pentru a le oferi telespectatorilor cele mai bune motive sa petreaca Revelionul in fata micilor ecrane.

Fara concert in PMAN, in noaptea dintre ani

In noaptea dintre ani, in Piata Marii Adunari Nationale, nu va fi organizat concert, cum se obisnuia in anii trecuti, transmite IPN.

Pozitii incendiare de incercat in noaptea dintre ani

Fie de Revelion, fie dupa petrecerea de dupa, cand sunteti doar voi doi, incercati aceste pozitii de facut dragoste. Sexologii spun ca asigura orgasme intense, daca sunt respectate nevoile partenerilor.

Autoritatile de la Chisinau nu stiu daca de Revelion in centrul Capitalei va fi organizat traditionalul concert

Mai sunt patru zile pana la Revelion, dar nici Primaria Chisinau, nici Guvernul nu poate oferi deocamdata un raspuns daca in noaptea dintre ani, in Piata Marii Adunari Nationale, va fi sau nu organizat traditionalul concert.

Directia 5 si Elena Ionescu, la Pitesti, in noaptea dintre ani

In noaptea de Revelion, la Pitesti se anunta o atmosfera incendiara. Pe scena din Piata Primariei vor urca Directia 5 si Elena Ionescu ex-Mandinga).

Celebra trupa Alphaville concerteaza in Romania in noaptea dintre ani

Cei care vor sarbatori noaptea de revelion in Iasi au posibilitatea sa participe gratuit la un concert organizat de municipalitate sustinut de una dintre cele mai cunoscute trupe din anii 80.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2681 seconds )