Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fara concert in PMAN, in noaptea dintre ani

Adevărul Adevărul,
Fara concert in PMAN, in noaptea dintre ani

In noaptea dintre ani, in Piata Marii Adunari Nationale, nu va fi organizat concert, cum se obisnuia in anii trecuti, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Revelion 2017. Bucurestenii sunt invitati, in Piata George Enescu, sa petreaca noaptea dintre ani alaturi de artisti romani de marca

Primaria Capitalei ii invita pe bucuresteni, pe 31 decembrie 2016, incepand cu ora 17. 00, la petrecerea de Revelion care se va desfasura in Piata George Enescu.

Autoritatile de la Chisinau nu stiu daca de Revelion in centrul Capitalei va fi organizat traditionalul concert

Mai sunt patru zile pana la Revelion, dar nici Primaria Chisinau, nici Guvernul nu poate oferi deocamdata un raspuns daca in noaptea dintre ani, in Piata Marii Adunari Nationale, va fi sau nu organizat traditionalul concert.

Revelion in strada. Anda Adam incinge atmosfera in noaptea dintre ani

In noaptea din ani, calarasenii sunt asteptati in strada, la o petrecere pe cinste. incepand cu ora 21. 00, pe platoul din fata Prefecturii, muzica, dansul si voia-buna vor fi la ele acasa. Artisti indragiti vor face show de Revelion, iar organizatorii promit la miezul noptii un foc de artificii spectaculos.

Celebra trupa Alphaville concerteaza in Romania in noaptea dintre ani

Cei care vor sarbatori noaptea de revelion in Iasi au posibilitatea sa participe gratuit la un concert organizat de municipalitate sustinut de una dintre cele mai cunoscute trupe din anii 80.

Directia 5 si Elena Ionescu, la Pitesti, in noaptea dintre ani

In noaptea de Revelion, la Pitesti se anunta o atmosfera incendiara. Pe scena din Piata Primariei vor urca Directia 5 si Elena Ionescu ex-Mandinga).

Revelion 2017 in Piata George Enescu: Primaria Capitalei a pregatit o super petrecere care va electriza Bucurestiul

Primarul General, Gabriela Firea, ii invita pe bucuresteni, si nu numai, sa petreaca Revelionul in Piata George Enescu ! in noaptea dintre ani, Primaria Capitalei a pregatit un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )