Libnet.ro
UNICEF

23:15

DOCUMENT Declaratie pe proprie raspundere. Cine trebuie sa o completeze, de fapt

Playtech Playtech,
DOCUMENT Declaratie pe proprie raspundere. Cine trebuie sa o completeze, de fapt

Elevii se vor intoarce la scoala, dar dupa reguli noi. Canoane exista si pentru parinti, care vor trebui sa ia temperatura micutilor acasa. Peste toate, in calcul intra si un nou ordin publicat de Ministerul Sanatatii pe site-ul oficial. DOCUMENT Declaratie pe proprie raspundere pentru parinti, daca vor sa isi trimita copiii la scoala Ministerul . continuă pe Playtech

Cine este, de fapt, bruneta care a fost alaturi de Iohannis la Ziua Marinei. Legaturi dubioase si o mare surpriza: cine a adus-o la Cotroceni

S-a aflat cine este bruneta care i-a fost alaturi presedintelui Klaus Iohannis, de Ziua Marinei. Delia Dinu, doamna eleganta prezenta la intrunirile oficiale ale presedintelui, are o biografie mai mult decat interesanta. Cine este bruneta care a fost alaturi de Klaus Iohannis la Ziua Marinei. Cine a adus-o la Cotroceni si ce legaturi dubioase are .

Inna si noul iubit. Cine este, de fapt, Deliric. Are o avere impresionanta

Inna, una din cele mai in voga soliste de pe meleagurile patriei, de ceva vreme s-a despartit de impresarul si iubitul ei, Lucian Gitita. Cu toate astea, in showbiz-ul romanesc au existat zvonuri, cum ca tanara vedeta ar fi deja intr-o noua relatie dar nimeni nu stia exact cine este acesta. Acum s-a aflat! Inna .

FC Barcelona si-a ales noul antrenor! Prima declaratie a omului care trebuie sa il convinga pe Messi sa ramana

Quique Setien a fost demis de la FC Barcelona dupa dezastrul din meciul cu Bayern Munchen, scor 2-8, in sferturile de finala din Champions League. Iar conducerea formatiei blaugrana s-a miscat repede pentru alegerea succesorului. S-a ales varianta Ronald Koeman, cel care ocupa in prezent functia de selectioner al Olandei. Fostul fundas al formatiei blaugrana .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )