Libnet.ro
UNICEF

10:00

Document Nasul TV: Sebastian Ghita, angajament pentru o institutie a statului neprecizata

Adevărul Adevărul,
Document Nasul TV: Sebastian Ghita, angajament pentru o institutie a statului neprecizata

Redactia Nasul TV a publicat vineri seara o serie de documente in care apare numele deputatului Sebastian Ghita, printre acestea fiind si o declaratie in care accepta cerintele procedurii de verificare si avizare ale unei institutii, data in prezenta unui cadru militar in dreptul caruia apar si mentiunile gradul, numele, prenumele si semnatura functionarului de securitate. continuă pe Adevărul

Sebastian Ghita sustine ca ar fi negociat intrarea Ringier in actionariatul Romania TV

Sebastian Ghita sustine, in interviul publicat azi de Catalin Tolontan, ca anul trecut ar fi negociat cu grupul de presa Ringier intrarea acestuia ca actionar la Romania TV si la alte site-uri.

Sebastian Ghita sustine ca ar fi negociat intrarea Ringier in actionariatul Romania TV

Sebastian Ghita sustine, in interviul publicat vineri de Catalin Tolontan, ca anul trecut ar fi negociat cu grupul de presa Ringier intrarea acestuia ca actionar la Romania TV si la alte site-uri. Contactat de HotNews. ro, directorul general Ringier Romania, Mihnea Vasiliu, a spus ca nu comenteaza.

UPDATE Siveco si o firma apropiata deputatului Sebastian Ghita au castigat un contract IT de peste 31 milioane de lei cu Ministerul Afacerilor Externe/Reactia MAE: Nu putem restrictiona participarea la achizitii pe considerente cum ar fi numele actionari

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a atribuit in 12 ianuarie 2015 un contract IT de peste 31 milioane lei, finantat din fonduri UE, catre Siveco, conform unui anunt publicat vineri in Sistemul Electronic de Achizitii publice. Datele din SEAP arata ca oferta castigatoare a fost depusa de Siveco in asociere cu Expert One Research fosta XOR IT), o firma cu actionari apropiati deputatului Sebastian Ghita. Sistemul IT va furniza servicii electronice prin care cetatenii vor putea solicita online informatii consulare, documente de identitate si calatorie, servicii pentru cetatenie, acte de stare civila sau notariale. UPDATE Precizari MAE in urma articolului HotNews. ro: Contractul a fost atribuit prin procedura legala de licitatie . ) Potrivit legislatiei in materia achizitiilor publice, autoritatea contractanta nu poate formula criterii restrictive privind participarea la procedura de achizitii pe considerente cum ar fi numele actionarilor sau relatiile comerciale dintre firmele participante.

Sebastian Ghita, despre afacerea Microsoft: Noi am cumparat nimicul cu 400 de milioane de euro in 10 ani

Sebastian Ghita, aflat sub control judiciar intr-un dosar de fraudare a fondurilor europene, a declarat intr-un interviu pentru Gazeta Sporturilor ca nu s-au cumparat licente in dosarul Microsoft. Deputatul argumenteaza ca, calculatoarele Ministerului aveau deja licente, lucru de care Microsoft era constient, insa s-au oferit sa vanda variante upgradate adica au oferit statului posibilitatea de a descarca variante imbunatatite ale softului. insa, spune Ghita, acele variante nici macar nu au fost descarcate.

Sebastian Ghita constesta masura controlului judiciar in dosarul fraudarii fondurilor europene

Deputatul Sebastian Ghita a mers, marti dimineata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) unde judecatorii vor analiza contestatia sa la masura controlului judiciar impus de DNA in dosarul fraudarii fondurilor europene. In acesta cauza Ghita este cercetat pentru ca l-ar fi ajutat pe cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, sa obtina un contract cu statul.

Sebastian Ghita spune ca renunta la finantarea echipei de baschet, de frica procurorilor

Deputatul Sebastian Ghita, pus sub control judiciar in dosarul cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, spune ca ii este frica sa mai aduca bani la echipa de baschet Asesoft Ploiesti. Ghita se.

Sebastian Ghita: Am asistat la o operatiune de furt din bugetul Romaniei de 400 MIL. euro

Deputatul Sebastian Ghita, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata IT din Romania, sustine ca statul roman ar fi cumparat de la Microsoft posibilitatea imbunatatirii softurilor pentru care existau deja licente, iar aceste imbunatatiri aproape.

Sebastian Ghita sustine ca Romania a platit 400 de milioane de dolari catre Microsoft pe nimic

Deputatul Sebastian Ghita, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata IT din Romania, sustine ca statul roman ar fi cumparat de la Microsoft posibilitatea imbunatatirii softurilor pentru care existau deja licente, iar aceste imbunatatiri aproape ca nu au fost folosite. Dezvaluirea a fost facuta intr-un interviu acordat jurnalistului Catalin Tolontan.

Sebastian Ghita: Nu cerem clementa de la procurori

Sebastian Ghita a declarat intr-un interviu pentru Gazeta Spoturilor ca Directia Nationala Anticoruptie DNA) investigheaza doar companiile sau afacerile detinute de stat, respectivi de afaceristi romani.

Fratele lui Sebastian Ghita, in vizorul DNA

Procurorii DNA au facut perchezitii, ieri, la doua firme din Voluntari, judetul Ilfov, dintre care una apartine fratelui deputatului Sebastian Ghita, intr-un dosar privind o licitatie a Ministerului Educatiei din 2013, pentru un proiect cu fonduri europene, in valoare de 33 de milioane de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2468 seconds )