Libnet.ro
UNICEF

18:15

Fratele lui Sebastian Ghita, in vizorul DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fratele lui Sebastian Ghita, in vizorul DNA

Procurorii DNA au facut perchezitii, ieri, la doua firme din Voluntari, judetul Ilfov, dintre care una apartine fratelui deputatului Sebastian Ghita, intr-un dosar privind o licitatie a Ministerului Educatiei din 2013, pentru un proiect cu fonduri europene, in valoare de 33 de milioane de euro. continuă pe Ziarul Bursa

Perchezitii DNA la firma 2K Telecom, detinuta de fratele lui Sebastian Ghita, intr-un dosar legat de proiectul cu fonduri europene Internet in scoala ta

Procurorii DNA fac luni perchezitii la sediul firmei 2K Telecom SRL, detinuta de Alexandru Ghita, fratele lui Sebastian Ghita, relateaza Agerpres si Realitatea TV. Potrivit DNA, perchezitiile sunt facute intr-un dosar de fraudare a fondurilor europene, legat de proiectul Internet in scoala ta - gestionat de Ministerul Educatiei. Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, ca procurorii DNA fac perchezitii la sediile SC 2K Telecom SRL, care apartine lui Alexandru Ghita, fratele deputatului Sebastian Ghita, si la SC Avitech Co. SRL, ambele din orasul Voluntari. Vezi in articol detalii despre istoricul acestei licitatii, contestatiile aparute si ofertele depuse.

Fratele lui Sebastian Ghita prezinta o dovada care contrazice raportul Curtii de Conturi referitor la neregulile dintr-un contract incheiat de MAI si firma sa (FOTO)

Fratele lui Sebastian Ghita a prezentat un document de la MAI, care ar demonstra ca informatiile din raportul Curtii de Conturi sunt eronate. Potrivit raportului pe 2013, Curtea de Conturi a sesizat nereguli in.

UPDATE: Fratele lui Sebastian Ghita, prezent la perchezitiile DNA, dupa care va fi audiat. Prejudiciul, 33 de milioane de euro

Procurorii DNA fac perchezitii, luni, la doua firme din Voluntari, judetul Ilfov, dintre care una apartine fratelui deputatului Sebastian Ghita, Alexandru Ghita. Fratele deputatului este prezent la prchezitii, dupa care va fi dus la DNA pentru audieri.

Fratele lui Sebastian Ghita, calcat de procurorii anticoruptie

Dupa ce deputatul Sebastian Ghita a fost inculpat pentru coruptie, fratele acestuia, Alexandru Ghita, risca o soarta similara. Procurorii anticoruptie il vizeaza intr-un dosar legat tot de fraude cu fonduri europene.

Perchezitii DNA la firma fratelui lui Sebastian Ghita

Procurorii DNA efectueaza perchezitii la firma 2K Telekom, detinuta de Alexandru Ghita, fratele deputatului Sebastian Ghita, transmit surse din presa.

Perchezitii la firma lui Alexandru Ghita, fratele lui Sebastian Ghita.Este vizata o licitatie a Ministerului Educatiei pentru un proiect finantat de UE

Procurorii anticoruptie fac perchezitii, luni, la doua firme din orasul Voluntari din judetul Ilfov, dintre care una apartine fratelui deputatului Sebastian Ghita, Alexandru Ghita. in acest caz, anchetatorii fac cercetari intr-un dosar privind o licitatie a Ministerului Educatiei din 2013, pentru un proiect cu fonduri europene, in valoare de 33 de milioane de euro.

Perchezitii la firma fratelui lui Sebastian Ghita. Este vizata o licitatie a Ministerului Educatiei pentru un proiect UE

Procurorii DNA fac perchezitii, luni, la doua firme din Bucuresti, respectiv Ilfov, dintre care una apartine fratelui deputatului Sebastian Ghita. Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii efectueaza cercetari.

iCCJ judeca o contestatie a lui Sebastian Ghita la controlul judiciar

Sebastian Ghita a ajuns in aceasta dimineata in fata Instantei Supreme, care urmeaza sa judece contestatia depusa de catre deputat la masura controlului judiciar impusa de procurorii DNA.

Ponta nu vrea sa spuna daca mai este prieten cu Sebastian Ghita

Premierul s-a confruntat cu o situatie dificilla. intrebat daca mai este prieten cu deputatul Sebastian Ghita, care acum se afla sub control judiciar impus de procurorii DNA de la Ploiesti intr-un dosar penal, Ponta a refuzat sa raspunda, rezumandu-se la a spune ca dati-mi voie sa purtam asemenea discutii intr-un alt cadru.

Perchezitii la firma fratelui lui Sebastian Ghita pentru o licitatie pentru un proiect UE

Procurorii DNA fac perchezitii, luni, la doua firme din Voluntari, judetul Ilfov, dintre care una apartine fratelui deputatului Sebastian Ghita, intr-un dosar privind o licitatie a Ministerului Educatiei din 2013, pentru un proiect cu fonduri europene,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )