Libnet.ro
UNICEF

22:45

Doi ani de la Charlie Hebdo. Ce a facut Uniunea Europeana pentru cresterea securitatii

Hotnews Hotnews,
 Doi ani de la Charlie Hebdo. Ce a facut Uniunea Europeana pentru cresterea securitatii

Am comemorat zilele trecute doi ani de la atacul terorist din redactia saptamanalului francez Charlie Hebdo. Este un moment care ne reaminteste ca si anul acesta prioritatea politicienilor trebuie sa fie securitatea cetatenilor Uniunii Europene UE) si ca lupta impotriva terorismului este una continua. Cred ca este si momentul in care trebuie sa trecem in revista masurile pe care institutiile Uniunii Europene le-au luat de la producerea acestui atentat pentru combaterea terorismului, a radicalismului islamic si pentru solutionarea crizei refugiatilor. continuă pe Hotnews

Romania primeste finantare de la Uniunea Europeana pentru continuarea a 11 proiecte

Romania primeste finantare din partea Uniunea Europeana UE) de peste 500 de milioane de euro pentru 11 proiecte din mai multe regiuni din tara, din domenii precum prevenirea dezastrelor naturale, alimentarea cu apa si managementul integrat al deseurilor.

Guvernul PSD vrea sa inchida 6.000 de km de cale ferata, in vreme ce Uniunea Europeana incearca sa dezvolte transportul feroviar

In vreme ce in Uniunea Europeana se pune un accent tot mai puternic pe dezvoltarea transportului feroviar, Programul de guvernare al PSD propune inchiderea a 6. 000 de km de cale ferata, cu 50% mai mult decat voia Dan Sova.

Licitatie RCA in valoare estimata la peste 13,1 milioane de lei: Jandarmeria vrea sa-si asigure parcul auto pentru urmatorii doi ani

Jandarmeria vrea sa incheie un acord-cadru pe doi ani pentru asigurarea RCA a masinilor din dotare, in perioada 1 aprilie 2017 - 31 martie 2019, contract cu o valoare estimata la peste 13,1 milioane de lei fara TVA), finantat de la bugetul de stat, potrivit unei licitatii deschise lansate miercuri in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Jandarmeria estimeaza ca vor trebui incheiate maxim 9400 de polite RCA. Criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut.

CRUZIME fara margini! Un BAIETEL de nici doi ani apare intr-un clip de PROPAGANDA al ISIS, in timp ce impusca MORTAL un PRIZONIER al teroristilor (FOTO)

Teroristii din gruparea Stat Islamic s-au folosit inca o data de un copil pentru a filma o executie. De data aceasta este vorba despre un baietel de nici doi ani care impusca un prizonier al.

Cum arata noua resedinta arhiepiscopala a lui iPS Pimen de la Suceava. Cladirea, refacuta din temelii in doar doi ani dupa un incendiu devastator

In doar doi ani, reconstructia sediului Arhiepiscopiei Sucevei si Radautilor a fost finalizata. in 2015, cladirea in care-si desfasura activitatea Arhiepiscopia a ars in intregime. Oficialii Bisericii sustin ca toate fondurile necesare refacerii provin din fonduri private.

Va matura valul populist NATO si Uniunea Europeana?

Populismul antisistem este, indubitabil, in crestere in Occident, arata o analiza publicata, la finalul saptamanii trecute, de NATO Review. Respingerea vechilor doctrine si, odata cu ele, a elitelor si institutiilor politice se dovedeste a fi o atractie puternica, de la alegerea lui Donald Trump in functia de presedinte al SUA, trecand prin Brexit, pana la ascensiunea unor miscari precum Cinci Stele Italia), in partea stanga a scenei politice, si Alternativa pentru Germania, in partea dreapta, potrivit publicatiei citata de Agerpres, care sus and 172;tine ca Moscova incurajeaza cu ardoare acest val nu doar pentru ca pune sub semnul intrebarii premisele ordinii internationale post-1945 bazate pe valori liberale, ci si pentru ca el prezinta amenintari reale la adresa securitatii Europei.

Proiectul Vrancea Curata mai primeste o gura de oxigen de la Uniunea Europeana pentru continuarea investitiei

Consiliul Judetean Vrancea este beneficiarul unui contract de peste 40 de milioane de euro, pentru realizarea de depozite de deseuri in judet.

Sapte adaposturi de animale, cuprinse de flacari, in ultimii doi ani. in cel mai recent, care a avut loc joi dimineata, au murit mai multe animale de la Circul Globus

11 animale au murit, joi dimineata, intr-un incendiu care a izbucnit la o cladire administrativa si la un grajd care apartineau Circului Globus, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3586 seconds )