Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi barbati au fost inculpati in legatura cu uciderea preotului din biserica din Franta

Hotnews Hotnews,
 Doi barbati au fost inculpati in legatura cu uciderea preotului din biserica din Franta

Doi barbati acuzati de legaturi cu asasinarea preotului dintr-o biserica din Franta in atacul de marti au fost inculpati duminica si plasati in detentie, a anuntat Parchetul din Paris, citat de AFP. continuă pe Hotnews

Politia belgiana a dejucat un nou atac: doi barbati au fost arestati

Politia belgiana a arestat doi barbati suspectati de planuirea unui atac pe teritoriul tarii dupa perchezitii efectuate vineri seara.

Arabia Saudita: Doi barbati au fost arestati dupa ce au fost prinsi ca vindeau preparate din carne de soparla si sobolan (VIDEO)

Politistii sauditi au arestat doi barbati acuzati ca au gatit soparle si soareci pe care i-au vandut clientilor alaturi de bauturi alcoolice, informeaza emirates247. com, citand un ziar.

Doi barbati, inculpati pentru atentatele de la 13 noiembrie din Paris

Doi barbati predati vineri Frantei de catre Austria, suspectati ca au vrut sa ia parte la atentatele de la 13 noiembrie din Paris, au fost inculpati vineri seara la Paris si trimisi la inchisoare, a indicat pentru AFP o sursa judiciara, potrivit Agepres.

Belgia: Doi barbati suspectati de planuirea unui atac au fost arestati

Politia belgiana a arestat doi barbati suspectati de planuirea unui atac pe teritoriul tarii, dupa perchezitii efectuate vineri seara. Anuntul a fost facut sambata de procurorii federali, transmite Reuters.

Accident mortal pe E87. Doi barbati au pierit in impactul cu alta masina

Doi barbati au murit in dimineata de duminica, 31 iulie, pe drumul ce leaga Navodari de Sibioara. Accidentul rutier de pe E87 a avut loc in jurul orei 4.

Accident teribil pe o sosea din Botosani. Doi barbati au murit

Doi tineri si-au pierdut viata, vineri seara, intr-un cumplit accident ce a avut loc la intrarea in orasul Saveni, potrivit stiribotosani. ro. Cei doise deplasau intr-un VW Passat dinspre.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )