Libnet.ro
UNICEF

20:45

Doi candidati pe loc la Universitatea de Medicina din Bucuresti, la fel ca anul trecut. Admiterea are loc pe 24 iulie

Hotnews Hotnews,
 Doi candidati pe loc la Universitatea de Medicina din Bucuresti, la fel ca anul trecut. Admiterea are loc pe 24 iulie

Peste 3. 000 de candidati s-au inscris la admitere la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti pentru cele 1. 154 de locuri finantate de la bugetul de stat si cele 310 locuri cu taxa , concursul de admitere urmand sa aiba loc miercurea viitoare, pe 24 iulie. Ca si anul trecut, la admiterea la Medicina in Bucuresti s-au inscris putin peste 2 candidati pe loc. continuă pe Hotnews

Masina de politie din Bucuresti care se deplasa la o interventie, rasturnata

O masina de politie din Bucuresti, care se deplasa la o interventie, a fost implicata, miercuri, int.

Doua hub-uri din Bucuresti fuzioneaza. Care sunt noile spatii de lucru colaborativ

Doua hub-uri din Bucuresti, Impact Hub si 3house, fuzioneaza. Cele doua branduri vor detine impreuna trei spatii de munca colaborativa de 6. 700 metri patrati, in total, situate in zonele: Timpuri Noi, Universitate si Floreasca.

PNL si-a desemnat presedintii interimari pentru sectoarele din Bucuresti

Partidul National Liberal si-a desemnat, astazi, in cadrul Biroului Executiv, presedintii interimari pentru sectoarele din Bucuresti.

Stefan si-a cumparat cornuri cu marmelada de la un supermarket din Bucuresti. A mancat unul, dar apoi a vrut sa verifice caloriile. Doar ca atunci cand a citit ce ingrediente contine produsul de fapt a aruncat imediat restul. E o nebunie! (FOTO)

Stefan si-a cumparat cornuri cu marmelada de la un supermarket din Bucuresti. A mancat unul, dar apoi a vrut sa verifice numarul de calorii. Doar ca atunci cand a citit ce ingrediente contine produsul.

Admitere la facultate 2019. Peste trei mii de candidati la Medicina in Bucuresti

Admitere la facultate 2019. Peste 3. 000 de candidati s-au inscris pentru admiterea la unul dintre cele 1. 154 de locuri fara taxa si 310 cu taxa de la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti. 19 candidati sunt absolventi care au obtinut media 10 la examenul de bacalaureat. in acelasi timp, s-au inscris si 31 de olimpici nationali sau internationali care sunt admisi fara examen.

Tinerii nu se mai inghesuie la Medicina. Doar doi candidati pentru un loc la UMF Carol Davila

Pentru concursul de admitere ce va avea loc miercuri, 24 iulie, in domeniile medicina, medicina dent.

PNL si-a desemnat sefii organizatiilor de sector din Bucuresti. Orban: Se va intra intr-un amplu proces de recastigare a increderii cetatenilor

Liberalii si-au ales, luni, noua conducere interimara a filialelor de sector PNL Bucuresti. Presedintele Ludovic Orban a declarat, dupa sedinta Biroului Executiv,ca la nivelul Capitalei partidul sau va.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )