Libnet.ro
UNICEF

07:46

Doi iranieni au fost arestati in Statele Unite pentru spionaj in favoarea Teheranului

Adevărul Adevărul,
Doi iranieni au fost arestati in Statele Unite pentru spionaj in favoarea Teheranului

Doi cetateni iranieni au fost arestati in Statele Unite pentru spionaj in beneficiul regimului de la Teheran, transmite AFP, care citeaza documente din instanta. continuă pe Adevărul

Doi iranieni, arestati n SUA pentru spionaj n favoarea Teheranului

Doi iranieni au fost pusi sub acuzare in Statele Unite, fiind acuzati ca ar spiona pentru Guvernul de la Teheran, inclusiv prin monitorizarea unor institutii evreiesti si prin colectarea informatlor unor sustinatori ai grupului disident Mujahideen-e Khalq MEK), relateaza Reuters, citata de Mediafax.

Ambasada Rusiei la Washington acuza autoritatile americane ca folosesc tactici apropiate torturii impotriva Mariei Butina, femeia arestata pentru spionaj

Rusia acuza Statele Unite ca folosesc tactici apropiate torturii in cazul Mariei Butina, o femeie despre care autoritatile americane sustin ca este agent al guvernului rus, scrie Reuters.

Statele Unite: Peste 175 de fosti oficiali denunta decizia luata de Trump in cazul fostului director al CIA

Peste 175 de fosti membri ai Departamentului de Stat si ai Pentagonului au semnat o declaratie in care directori ai comunitatii americane de informatii denunta decizia presedintelui Donald Trump de a interzice accesul la informatii confidentiale pentru John Brennan, fostul director al Agentiei Centrale de Informatii CIA), relateaza Reuters.

Fostul avocat personal al lui Trump, Michael Cohen, este investigat pentru imprumuturi contractate de peste 20 de milioane de dolari

Procuratura federala din Statele Unite investigheaza imprumuturi de peste 20 de miliarde de dolari obtinute de fostul avocat personal al presedintelui Donald Trump, Michael Cohen, prin intermediul companiilor de taximetrie detinute de acesta si de familia sa, a relatat duminica New York Times, transmite Reuters.

Presedintele Turciei sfideaza din nou Statele Unite

Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a declarat sambata, la congresul partidului sau islamo-conservator AKP, ca Turcia nu se va preda Statelor Unite, continuand astfel disputa cu Washingtonul care a dus, in ultima perioada, la deprecierea lirei turcesti in raport cu dolarul american.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )