Libnet.ro
UNICEF

10:15

Presedintele Turciei sfideaza din nou Statele Unite

Adevărul Adevărul,
Presedintele Turciei sfideaza din nou Statele Unite

Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a declarat sambata, la congresul partidului sau islamo-conservator AKP, ca Turcia nu se va preda Statelor Unite, continuand astfel disputa cu Washingtonul care a dus, in ultima perioada, la deprecierea lirei turcesti in raport cu dolarul american. continuă pe Adevărul

China si Statele Unite reiau negocierile comerciale, pe fondul unui nou set de taxe

China va trimite in aceasta luna o delegatie in Statele Unite pentru convorbiri comerciale, a anuntat joi Ministerul Comertului de la Beijing, transmite MarketWatch.

Statele Unite, ngrijorate de un misterios satelit rusesc, cu un comportament foarte anormal

Un misterios satelit rusesc care prezinta un comportament foarte anormal ingrijoreaza Statele Unite, potrivit unui oficial al Departamentului de Stat american, citat deBBC.

Statele Unite, ngrijorate de un misterios satelit rusesc, cu un comportament foarte anormal

Un misterios satelit rusesc care prezinta un comportament foarte anormal ingrijoreaza Statele Unite, potrivit unui oficial al Departamentului de Stat american, citat deBBC.

Statele Unite dubleaza numarul de puscasi marini in apropierea Rusiei

Statele Unite vor depasi dublul numarului lor de puscasi marini stationati in Norvegia, in conformitate cu planuri prezentate pentru prima oara in iunie, a anuntat miercuri Ministerul norvegian al.

Statele Unite dubleaza numarul de puscasi marini din Norvegia, Rusia spune ca decizia este evident neprietenoasa

Statele Unite va dubla numarul de puscasi marini americani din Norvegia, a anuntat miercuri ministerul apararii de la Oslo, potrivit Reuters.

Razvan Ciobanu, din nou pe mainile medicilor! Celebrul designer, de nerecunoscut dupa ce si-a operat fata

Razvan Ciobanu nu a scapat de griji, dupa ce s-a operat la fata. Celebrul designer a ajuns din nou pe mainile medicilor! Care este motivul? PaparazziiSpynews. roau raspunsul la aceasta.

Democratia moare in gaze si bastoane!. Romanii se pregatesc sa iasa din nou in Piata Victoriei

Piata Victoriei va fi din nou plina. Un protest este anuntat pentru vineri seara, ora 22:45, la o saptamana de la manifestatiile din 10 august care au fost marcate de interventia violenta a Jandarmeriei, peste 450 de oameni avand nevoie de ingrijiri.

China se antreneaza pentru a ataca Statele Unite

China a dezvoltat capacitatile fortei sale aeriene si se antreneaza, probabil, pentru a ataca fortele din Pacific ale Statelor Unite si aliatilor acestora, se arata intr-un raport al Pentagonului, citat de.

Facebook, acuzat de discriminare de un minister din Statele Unite

Ministerul Locuintei din SUA a anuntat vineri ca a depus plangere impotriva Facebook, acuzand reteaua sociala ca autorizeaza practici discriminatorii pe platforma sa, relateaza AFP. Facebook le permite cel.

DDY Nunes E ISTORIE! Alina Crisan, ex-A.S.I.A., iubeste din nou (FOTO)

Alina Crisan, fosta cantareata de la trupa A. A, si-a gasit fericirea alaturi de un nou barbat. Artista a postat pe contul sau de socializare o poza in care se saruta cu patos cu noul sau iubit,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )