Libnet.ro
UNICEF

08:45

Doi jurnalisti francezi ai RFI, rapiti in Mali, au fost gasiti morti

Adevărul Adevărul,
Doi jurnalisti francezi ai RFI, rapiti in Mali, au fost gasiti morti

Doi jurnalisti francezi, angajati ai postului Radio France Internationale RFI), rapiti de persoane inarmate in Kidal Mali), au fost gasiti morti, a anuntat, sambata, Ministerul francez al Afacerilor Externe, noteaza BBC. continuă pe Adevărul

Doi jurnalisti francezi de la RFI, rapiti in Mali, au fost gasiti morti

Doi jurnalisti francezi de la RFI, rapiti in Mali, au fost gasiti morti, a anuntat sambata Ministerul francez al Afacerilor Externe, relateaza AFP. Claude Verlon si Ghislaine Dupont, jurnalisti la.

UPDATE Doi jurnalisti francezi de la RFI au fost ucisi in Mali

Cei doi jurnalisti francezi de la Radio France Internationale RFI) rapiti sambata la Kidal, in nordul-estul statului african Mali, au fost gasiti morti, a anuntat Ministerul francez al Afacerilor Externe, citat de AFP.

Jurnalisti francezi executati in Mali.

Doi jurnaslisti francezi ai postului Radio France Internationale, Claude Verlon si Ghislaine Dupont, au fost executati ieri de militiile din Mali dupa ce fusesera rapiti de un grup inarmat in localitatea Kidal, a informat BBC News Moartea celor doi a fost confirmata in cursul serii de catre Ministerul francez al Afacerilor Externe. Cei doi jurnalisti tocmai incheiasera un interviu cu un lider separatist tuareg in momentul in care au fost rapiti. Acesta a relatat ca rapitorii erau oameni cu .

Ministrul francez de Externe: Doi jurnalisti RFI au fost RAPITI si UCISI in Mali

Cei doi jurnalisti francezi de la RFI rapiti in Mali au fost gasiti morti, a anuntat sambata Ministerul francez al Afacerilor Externe, relateaza AFP. Claude Verlon si Ghislaine Dupont, jurnalisti la RFI,.

Sase primari si viceprimari au fost gasiti incompatibili de ANI

Trei primari, doi viceprimari si un fost viceprimar din judetele Salaj, Teleorman, Brasov, Bihor si Olt au fost gasiti in incompatibilitate de Agentia Nationala Anticoruptie, intrucat au exercitat mai multe functii in timpul madatelor de la primarii.

Un manager de spital si un manager de serviciu de ambulanta au fost gasiti incompatibili de ANI

Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Fogolyan Kristof din Sfantu Gheorghe, Andras-Nagy Robert, si fostul manager general al Serviciului Judetean de Ambulanta Arges, Popa Dan-Gabriel au fost gasiti in incompatibilitate de inspectorii Agentiei Nationale de IntegritateANI), fiind acuzati ca au exercitat si alte functii in perioada exercitarii functiei de manager.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )