Libnet.ro
UNICEF

20:00

Doi marocani radicalizati si expulzati din Franta catre Maroc pregateau atacuri la Metz

Adevărul Adevărul,
Doi marocani radicalizati si expulzati din Franta catre Maroc pregateau atacuri la Metz

Doi marocani radicalizati si expulzati din Franta saptamana trecuta catre Maroc se pregateau sa comita atacuri in locuri publice, un restaurant si un club de noapte, la Metz, in estul Frantei, scria sambata presa marocana, citata de AFP. continuă pe Adevărul

Franta este din nou in alerta, dupa ce autoritatile au dejucat mai multe atentate de amploare

Doi marocani radicalizati si expulzati de Franta saptamana trecuta in Maroc se pregateau sa atace locuri publice la Metz, in estul Frantei, scrie sambata presa marocana, citata de AF.

Sute de kilograme de cocaina, gasite la o fabrica de cola din Franta

Sute de kilograme de cocaina in valoare de 50 de milioane de dolari a fost descoperita la o fabrica de bauturi racoritoare din Franta, informeaza Antena3. ro.

Marine Le Pen spune ca daca va castiga alegerile prezidentiale din Franta va organiza un referendum cu privire la apartenenta la UE

Presedinta Frontului National FN, extrema dreapta) Marine Le Pen si-a reiterat sambata, intr-un miting la Brachay Haute-Marine), candidatura in alegerile prezidentiale din 2017 si a subliniat ca in cazul in care va obtine o victorie va organiza un referendum pe tema apartenentei Frantei la Uniunea Europeana UE) ca cel din Marea Britanie din iunie, relateaza AFP, citata de News. ro.

O scoala coranica clandestina functiona intr-o moschee apropiata teroristilor din Franta

O scoala coranica clandestina a fost descoperita de oamenii legii, in Franta, in urma unei perchezitii la o moschee din orasul francez Villiers-sur-Marne, aflat la periferia Parisului.

Cantitate uriasa de cocaina gasita de angajatii unei fabrici Coca-Cola din Franta

Situatie fara precedent la o fabrica Coca-Cola din sudul Frantei. Angajatii au gasit intr-un container de suc de portocale provenit din Costa Rica o cantitate uriasa de cocaina, relateaza Bloomberg.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )