Libnet.ro
UNICEF

10:15

Germania: Romani condamnati la inchisoare cu executare pentru uciderea unei capre de Angora

B1 B1,
Germania: Romani condamnati la inchisoare cu executare pentru uciderea unei capre de Angora

Un tribunal din Germania a condamnat doi romani la inchisoare cu executare pentru ca au ucis o capra de Angora, informeaza Deutsche Welle. in februarie, ei au omorat o capra de Angora din parcul be. continuă pe B1

Doi medici din Slatina, condamnati la inchisoare cu executare pentru ucidere din culpa. Ei au gresit diagnosticul unui copil de 9 ani cu fractura de antebrat

Medicii Mircea Tusciuc si Paul Iancu din Slatina au fost condamnati, miercuri, de Curtea de Apel Craiova la cate trei ani si jumatate de inchisoare cu executare intr-un dosar in care au fost inculpati sub acuzatia de ucidere din culpa. Decizia instantei este definitiva.

Doi medici din Slatina, condamnati definitiv pentru uciderea din culpa a unui pacient

Doi medici din Slatina-Olt au fost condamnati, miercuri, de Curtea de Apel Craiova, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, pentru uciderea din culpa a unui copil in varsta de noua ani. Sentinta es.

DNA vrea opt ani de inchisoare cu executare pentru fosta judecatoare ICCJ Gabriela Barsan

Procurorul DNA a cerut, luni, in fata completului de cinci judecatori de la ICCJ care dezbate apelurile institutiei impotriva achitarilor din acest dosar pedepse cu executare pentru Gabriela Barsan si pentru.

Romani condamnati la inchisoare dupa ce au ucis o capra la gradina zoologica din Berlin, sustinand ca le era foame

Doi romani au fost condamnati miercuri de un tribunal german la zece, respectiv noua luni de inchisoare, pentru ca au ucis o capra la gradina zoologica din Berlin, ei motivandu-si gestul prin faptul ca le-ar.

Gigi Becali, DECIZIE SOC: investeste un milion de euro in Africa pentru constructia unei MANASTIRI

Gigi Becali a luat o decizie soc in Saptmana Mare! Latifundiarul din Pipera a hotarat sa investeasca un milion de euro in Africa pentru constructia unei manastiri. Anul trecut, de exemplu am venit .

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )