Libnet.ro
UNICEF

14:45

Doi oameni au murit dupa ce masina lor a fost lovita de tren, in Dambovita

Antena3 Antena3,
Doi oameni au murit dupa ce masina lor a fost lovita de tren, in Dambovita

Doua persoane au murit, duminica seara, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost lovit de un tren. Accidentul a avut locla o trecere la nivel cu calea ferata din judetul Dambovita. Centrul. continuă pe Antena3

Tanara batuta crunt de sotul violent. A ajuns in spital dupa ce a fost lovita cu pumnii in fata

O tanara a ajuns in spital, dupa ce a fost batuta crunt de sotul ei. Femeia a ajuns in spital, iar barbatul este anchetat penal.

Tragedie in Hunedoara. O femeie a murit dupa ce masina in care se afla a cazut intr-o rapa

O femeie de 71 de ani a decedat intr-un accident de circulatie care a avut loc duminica dupa-amiaza in apropiere de municipiul Brad, masina in care se afla victima prabusindu-se intr-o rapa de pe marginea.

FRF ia atitudine, dupa ce a fost acuzata ca s-a folosit de copii la meciul cu Norvegia

Federatia Romana de Fotbal FRF) a luat atitudine dupa ce a fost criticata ca s-a folosit de copii la meciul Romania Norvegia pentru a crea un avantaj pentru echipa nationala. La meciul terminat la egalitate, scor 1-1, au asistat 30. 000 de copii veniti cu autocare si microbuze din intreaga tara. FRF sustine ca nu .

Un deputat ALDE a ramas fara permis, dupa ce a fost sanctionat de doua ori in doar cateva ore de Politia Rutiera

Un deputat ALDE a ramas fara permis de conducere, dupa ce politistii de la Brigada Rutiera l-au suprins de doua ori in timp ce conducea cu viteza. Este vorba despre buzoianul Adrian Mocanu, care a fost depistat circuland pe DN2 E85 cu peste 100 de kilometri pe ora. Deputatul ALDE Adrian Mocanu a ramas fara .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )