Libnet.ro
UNICEF

09:01

Doi raniti, intr-un accident rutier in Timisoara: Soferul a fugit de la fata locului

B1 B1,
Doi raniti, intr-un accident rutier in Timisoara: Soferul a fugit de la fata locului

Un timisorean este cautat de Politie dupa ce a provocat, sambata seara, un accident rutier si a fugit de la fata locului, relateaza Evenimentul Zilei. Barbatul, conducea un Seat Cordoba, inmatriculat. continuă pe B1

Doi morti si un ranit grav intr-un accident rutier produs pe DN 66, in Gorj

Doua femei au murit, in noaptea de joi spre vineri, in judetul Gorj, dupa ce masina in care se aflau a iesit de pe carosabil, s-a izbit de un cap de pod si s-a oprit intr-un copac de pe marginea soselei, soferul fiind si el grav ranit in urma accidentului.

Doi romani au murit in Italia, intr-un accident rutier, masina in care se aflau fiind furata.

Doi tineri romani au murit, vineri seara, dupa ce s-au rasturnat cu o masina furata in provincia italiana Viterbo, situata in apropiere de Roma, anunta Mediafax. Potrivit site-ului de stiri ViterboNews24. it, accidentul s-a produs vineri seara, in jurul orei 23. 00, pe drumul provincial Cimina, in apropierea localitatii Caprarola, la aproximativ 60 de kilometri nord de Roma. Cei doi tineri romani, unul de 19 ani, celalalt de 21 de ani, au murit pe loc. In autoutilitara care fusese furata, .

Roma: Grav accident rutier, provocat de un roman beat si aflat sub influenta drogurilor

Un roman care a urcat la volan in stare de ebrietate si se afla si sub influenta drogurilor a provocat un grav accident rutier la Roma, ranind alte cinci persoane, relateaza Il Gazzettino. Romanul, care se.

VIDEO Taximetru cu doi clienti la bord, implicat intr-un grav accident rutier

Un grav accident de circulatie s-a produs vineri seara pe drumul european 85, in apropierea municipiului Buzau. Un taximetru cu doi clienti la bord a intrat inexplicabil in derapaj, a ajuns pe contrasens, apoi s-a izbit violent de un TIR care venea din fata. Taximetristul, un buzoian de 60 de ani, si pasagerul din dreapta sa au murit, iar un alt client se zbate intre viata si moarte la spital.

Italia: doi romani au fost raniti intr-o explozie declansata de acumularea de gaze

Doi romani au fost raniti dupa o explozie provocata de o acumulare de gaze intr-un bloc de locuinte din sudul Italiei. Una dintre victime este in stare grava, a anuntat presa locala.

Italia: doi romani raniti intr-o explozie declansata de acumularea de gaze

Doi romani au fost raniti dupa o explozie provocata de o acumulare de gaze intr-un bloc de locuinte din sudul Italiei. Una dintre victime este in stare grava, a anuntat presa locala.

Cel putin 29 de persoane au murit intr-un accident de autocar in Thailanda

Cel putin 29 de persoane au fost ucise si alte patru au fost grav ranite dupa ce un autobuz a iesit de pe carosabil si a cazut intr-o prapastie in nordul Thailandei, informeaza AFP, citata de Mediafax. Sukit.

ştiri de la B1

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )